Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: ”Bulă la ora de Sociologie”. Continuarea îți va aduce zâmbetul pe buze

Publicat:

Bancurile ne ofera doza de umor de care avem nevoie zilnic. Reușim sa ne bucuram de ele, indiferent de locul in care ne aflam. Iata cele mai bune bancuri cu Bula care ne vor face ziua mai frumoasa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „Un barbat se saturase sa fie considerat sub papucul nevestei sale”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

10:25, 13.05.2024 - Se spune ca rasul este cel mai bun medicament, de aceea, in randurile de mai jos, ți-am pregatit cele mai amuzante glume, care iți vor aduce zambetul pe buze cu siguranța. Iata care sunt bancurile pe care le poți impartași cu cei dragi.

Bancul zilei: „La ce sunt bune manușile de cauciuc?” Gluma iți va aduce zambetul pe buze

20:36, 05.05.2024 - Bancurile ne aduc intotdeauna zambetul pe buze și ne schimba starea in bine. Sunt amuzante și mereu vor reuși sa ne aduca fericire. La mesele in familie, o gluma amuzanta este mereu bine primita și va reuși sa uneasca pe toata lumea.

Banc: „Bula da examen la filosofie” Continuarea glumei te va amuza pe cinste

08:35, 25.04.2024 - Mai avem puțin și ne apropiem de weekend, iar dispoziția generala este necesara sa se schimbe. Bancurile de mai jos te vor face sa razi in hohote și iți vor face ziua mai bua de indata ce le vei citi.

Banc: ”Interviu la teatru cu un actor” Gluma iți va aduce zambetul pe buze

09:35, 06.04.2024 - Este weekend și avem timp liber pentru ceea ce ne dorim. Putem face activitațile preferate sau petrecem timp cu familia. Indiferent de ce alegi, un lucru nu trebuie sa lipseasca deloc și anume glumele haioase. Ele te vor face sa razi și iți vor oferi o stare de bine toata ziua.

Banc: "Soțul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba, cu ton de cearta..." Continuarea iți va aduce zambtul pe buze

00:26, 04.04.2024 - Cauți cea mai buna modalitate de a te binedispune și de a-i face și pe cei din jurul tau sa rada? Ai ajuns in locul potrivit. Fie ca incerci sa iți schimbați propria stare de spirit sau cauți un stimulent pentru a-i face sa rada pe cei apropiați, citește bancurile din randurile de mai jos și ziua ta…

Banc: ”Poate o Dacie sa atinga viteza de 200 km pe ora?” Continuarea glumei te va face sa razi in hohote

09:10, 11.03.2024 - A inceput o noua saptamana de activitate și nu poate sa lipseasca buna-dispoziție. Bancurile te vor amuza și iși vor aduce zambetul pe buze. Glumele de mai jos iți vor insenina ziua, indiferent de locul in care te afli. Ba mai mult, daca le vei spune și celor din jur, porția de amuzament este garantata.

Banc: ”Diferența intre femei și barbați”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

09:10, 08.03.2024 - Glumele sunt o modalitate de a trece prin viața mult mai ușor. In orice moment poți sa gasești umor intr-o situație problematica și se va schimba abordarea pe care o ai, in mod radical. Bancurile de mai jos te vor inveseli și iți vor face ziua mai buna.

Banc: "Sufar de o amnezie, aud ceva si uit!" Continuarea iți va aduce zambetul pe buze

15:35, 18.02.2024 - Este weekend și, cu siguranța, ai o stare de bine! Daca ești relaxat și vrei sa te delectezi cu o serie de glume care sa-ți aduca zambetul pe buze, noi iți prezentam cele mai amuzante bancuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?