Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Am aprins televizorul și nu mai vedeam niciun post”. Gluma care te va face să râzi până la lacrimi

Publicat:

Este joi dimineața și doar doua zile ne mai despart in acest moment de weekend. Daca inca nu ai idee cum poți face fața zilelor de munca ramase intr-un mod pozitiv, noi iți spunem ca bancurile reprezinta o soluție bune. Iata cele mai amuzante glume din toate timpurile, care cu siguranța iți vor aduce zambetul pe buze!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „Iubitul și cadoul perfect”. Gluma care te va face sa razi cu lacrimi

08:35, 06.02.2024 - Este din nou marți, iar daca și tu vrei sa ai o zi reușita, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui final de saptamana!

Banc: „Un popor de hoți”. Gluma care te va face sa razi cu lacrimi

08:46, 04.02.2024 - Este duminica și pentru ca ne aflam inca in weekend, vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui final de saptamana!

Banc: „Ce iubita inteligenta am”. Gluma care te va face sa razi cu lacrimi

08:06, 11.01.2024 - Este joi și ne aflam pe finalul unei noi saptamani, iar pentru o dispoziție mai buna, noi venim in ajutorul tau și iți prezentam cele mai amuzante glume, care te vor face sa razi cu lacrimi. Iata cele mai tari bancuri pe care este pacat sa nu le impartașești și cu prietenii!

Banc: "Intalnire are cu Moș Craciun". Gluma care te va face sa razi pana la lacrimi

21:35, 23.12.2023 - Este din nou zi de weekend și sigur și ție iți sta gandul la sarbatorile de iarna care se apropie cu pași rapizi. Ei bine, astazi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani!

Banc: „Testamentul soacrei”. Gluma care te va face sa razi cu lacrimi

19:25, 20.12.2023 - Este din nou miercuri și vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai tari glume ale acestei saptamani!

Banc: „De ce Moș Craciun nu are nevoie de GPS?”. Gluma care te va face sa razi cu lacrimi

20:05, 14.12.2023 - Este joi seara, iar weekend-ul se apropie cu pași repezi, motiv pentru care ți-am pregatit cateva glume care te vor amuza copios. Ar trebui sa impartașești și cu alți oameni dragi ție aceste banc-uri tari, pentru a le face și lor ziua mai buna.

Banc: „Un ungur merge la alimentara”. Gluma care te va face sa razi cu lacrimi

07:35, 13.12.2023 - Este din nou miercuri și sigur și ție iți sta gandul deja la weekend, mai ales ca se apropie sarbatorile de iarna și ai multe de facut pentru primirea oaspeților. Ei bine, astazi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile.…

Banc: „Barbatul ideal”. Gluma care te va face sa razi cu lacrimi

07:20, 12.12.2023 - Este din nou marți și sigur și tu te gandești deja la weekend, mai ales ca se apropie sarbatorile de iarna și ai multe de facut pentru primirea oaspeților. Ei bine, astazi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care…


Ce parere ai despre aceasta stire?