Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Am aprins televizorul și nu mai vedeam niciun post”. Gluma care te va face să râzi până la lacrimi

Publicat:

Este joi dimineața și doar doua zile ne mai despart in acest moment de weekend. Daca inca nu ai idee cum poți face fața zilelor de munca ramase intr-un mod pozitiv, noi iți spunem ca bancurile reprezinta o soluție bune. Iata cele mai amuzante glume din toate timpurile, care cu siguranța iți vor aduce zambetul pe buze!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zodiile care te vor face sa razi cu lacrimi. Te cuceresc de la prima gluma.

08:40, 28.04.2024 - Fara sa țina cont de gusturile celor din jur, atunci cand vine vorba de glume, trei zodii știu sa rupa monotonia și sa faca din orice situație ceva amuzant. Iata care sunt zodiile care nu au lacat la gura.

Ce se intampla daca dormi cu televizorul aprins. La ce riscuri te poți expune

19:15, 06.03.2024 - Somnul este un factor important pentru vitalitatea intregului organism. Dormitul cu televizorul aprins poate sa impacteze calitatea acestuia și te veu trezi extrem de obosit. Care sunt riscurile la care te expui daca ai obiceiul de a adormi in timp ce privești serialul preferat.

Banc: "De ce circulați pe trotuar?". Gluma care te va face sa razi cu lacrimi

07:55, 03.03.2024 - Este duminica, adica zi de weekend, iar daca vrei sa ai parte in continuare de o saptamana buna, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui inceput de saptamana!

Oana Ionița, cu ochii in lacrimi la TV. A divorțat oficial de Florin Budnaru, dar are un mare regret. Prin ce suferința trece

16:16, 23.02.2024 - Oana Ionița, fosta ”bebelușa” de la Cronica Carcotașilor, a divorțat oficial de fostul ei soț, tenorul Florin Budnaru, dar sufera teribil. Iata care e motivul și ce a dezvaluit cu lacrimi in ochi in timpul celei mai recente apariții televizate!

Banc: „Doi ardeleni se urca intr-un tren ca sa se intoarca acasa”. Gluma care te va face sa razi cu lacrimi

08:30, 21.02.2024 - Este din nou miercuri și sigur și ție iți sta gandul la weekend, iar daca vrei sa ai parte in continuare de o saptamana buna, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui inceput…

Ce relație a pastrat Augustin Viziru cu Iura Luncașu și cu ce se ocupa acum: “Am o meserie foarte grea de care sunt mandru” VIDEO EXCLUSIV

17:40, 07.02.2024 - Augustin Viziru și-a facut debutul in actorie, pe micul ecran, sub indrumarea regizorului Iura Luncașu, care l-a cooptat in serialele de la Acasa TV precum Lacrimi de iubire, Regina, Iubire și onoare, deschizandu-i drumul in industria filmului. Cele mai recente producții in care a jucat sunt Libertate…

Banc: „Iubitul și cadoul perfect”. Gluma care te va face sa razi cu lacrimi

08:35, 06.02.2024 - Este din nou marți, iar daca și tu vrei sa ai o zi reușita, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui final de saptamana!

Banc: „Un popor de hoți”. Gluma care te va face sa razi cu lacrimi

08:46, 04.02.2024 - Este duminica și pentru ca ne aflam inca in weekend, vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui final de saptamana!


Ce parere ai despre aceasta stire?