Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Am aprins televizorul și nu mai vedeam niciun post”. Gluma care te va face să râzi până la lacrimi

Publicat:

Este joi dimineața și doar doua zile ne mai despart in acest moment de weekend. Daca inca nu ai idee cum poți face fața zilelor de munca ramase intr-un mod pozitiv, noi iți spunem ca bancurile reprezinta o soluție bune. Iata cele mai amuzante glume din toate timpurile, care cu siguranța iți vor aduce zambetul pe buze!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Anamaria Prodan, confesiuni emoționante despre relația cu Ronald Gavril. De ce a izbucnit in lacrimi

08:45, 18.07.2024 - Anamaria Prodan a avut mereu cuvinte de lauda la adresa iubitului ei, despre care spune ca a fost inca de la inceputul relației un barbat atent. Impresara ii este recunoscatoare lui Ronald Gavril și vorbește cu emoție de fiecare data despre povestea lor de iubire.

George Simion a facut topul meme-urilor inspirate din 'Planul Simion': Ma bucur ca le-am dat subiect de gluma unora

07:00, 08.07.2024 - Umorul romanesc nu cunoaște limite, iar ”creativitatea” unora in ceea ce privește meme-urile politice pare ca este de neegalat, transmite liderul AUR, George Simion: „Ma bucur ca le-am dat subiect de gluma unora și fiori altora, celor carora Planul Simion le provoaca teama”.

Cristiano Ronaldo, in lacrimi dupa penalty-ul ratat cu Slovenia » A fost cu greu consolat de coechipieri

00:40, 02.07.2024 - In finalul primei reprize de prelungiri din partida Portugalia - Slovenia, 0-0 la finalul celor 90 minute, Cristiano Ronaldo a izbucnit in lacrimi, imediat dupa ce a ratat de la punctul cu var. In pauza dintre reprize, fostul jucator al celor de la Real Madrid, Manchester United sau Juventus, actualmente…

Poți conduce mașina cu martorul de ulei aprins: Ce probleme semnaleaza acesta

11:05, 20.06.2024 - Martorul de ulei aprins in bord anunța o posibila problema la sistemul de ungere al motorului. Promotor.ro iți spune daca poți conduce, in continuare, daca s-a aprins acest martor sau ești obligat sa oprești.

Premierul Belgiei a demisionat in lacrimi dupa eșecul in alegeri

19:40, 10.06.2024 - Regele Filip al Belgiei a acceptat luni demisia premierului Alexander De Croo, ca urmare a rezultatelor slabe obtinute de formatiunea sa, partidul liberal flamand Open Vld, la alegerile federale, regionale si europene de duminica, transmite EFE, potrivit Agerpres. De Croo isi anuntase inca de duminica…

Poftiți pe la noi. Jador, in lacrimi! Ce l-a facut pe artist sa izbucneasca in plans: "Eu sunt foarte..." / VIDEO

21:40, 20.05.2024 - In episodul din aceasta seara a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, difuzat pe data de 20 mai 2024, Nea Marin a prezentat-o vedetelor din echipa lui pe doamna Floarea o femeie care umreaza sa implineasca 81 de ani și care, pana acum, intr-un singur an și-a serbat ziua de naștere.

Un tanar din Alba Iulia, recidivist, a spus ca a talharit o femeie, pe strada, ”din gluma”. Ce pedeapsa i-au dat magistrații

07:05, 18.05.2024 - Un tanar din Alba Iulia, recidivist, a spus ca a talharit o femeie, pe strada, ”din gluma”. Ce pedeapsa i-au dat magistrații Un tanar din Alba Iulia condamnat recent pentru talharie a spus ca a comis fapta din gluma. Declarația a fost data in fața magistraților Judecatoriei Alba Iulia, in timpul procesului. …

Zodiile care te vor face sa razi cu lacrimi. Te cuceresc de la prima gluma.

08:40, 28.04.2024 - Fara sa țina cont de gusturile celor din jur, atunci cand vine vorba de glume, trei zodii știu sa rupa monotonia și sa faca din orice situație ceva amuzant. Iata care sunt zodiile care nu au lacat la gura.


Ce parere ai despre aceasta stire?