Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avion utilitar, prăbușit într-o orezărie din Brăila

Publicat:

Un avion utilitar s-a prabusit astazi dimineata intr-o orezarie din Braila.   Din primele informatii, doua persoane au fost ranite. Unul dintre raniți este in stare foarte grava.   , reprezentant ISU, a explicat ca au fost mobilizate mai multe echipaje.   „Am fost anuntati de catre o persoana din zona de un avion utilitar care s-a prabusit intr-o orezarie. Din datele pe care le avem, cele doua persoane sunt constiente, una este mai grav ranita, la fata locului se deplaseaza o autospeciala cu apa si spuma si doua ambulante.”   (Sursa: radioiasi.ro )

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Un avion Boeing 737 a ieșit de pe pista in timpul decolarii. Unsprezece persoane au fost ranite, intre care patru grav

14:25, 09.05.2024 -  Unsprezece persoane au fost ranite joi, intre care patru grav, dupa ce un avion inchiriat de compania Air Senegal a iesit de pe pista in timpul decolarii. Incidentul a dus la inchiderea aeroportului din apropiere de Dakar, a anuntat operatorul aeroportuar, relateaza AFP si Reuters.

Un avion de lupta s-a prabușit in Rusia dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aeronava cuprinsa de flacari

09:51, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aparatul de zbor in flacari și in cadere libera au fost publicate pe rețelele sociale. 

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

VIDEO. Un avion militar rusesc cu 15 persoane la bord s-a prabușit

13:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Ilusin Il-76 s-a prabusit marti la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui incendiu la unul dintre motoare, au anuntat autoritatile ruse, relateaza Reuters. Avion militar rusesc s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timp ce decola pentru un zbor programat.…

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

Autorii a doua furturi comise in Ploiesti – prinsi

00:15, 08.03.2024 - Polițiștii prahoveni au prins doua persoane din Braila banuite de comiterea infracțiunii de furt calificat comis in Ploiești. Potrivit IPJ Prahova, «la data de 11 noiembrie 2023, cei doi banuiți – un tanar in varsta de 19 ani și o tanara de 23 de ani- ar fi sustras 1.500 de lei din borseta unui barbat…

Minora salvata din mainile proxeneților. Cum erau exploatate victimele VIDEO

15:50, 15.02.2024 - Noua perchezitii au avut loc in judetele Dambovita, Braila si Prahova, la persoane suspectate de trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism, iar acestea sunt acuzate ca au obligat mai multe tinere sa se prostitueze.


Ce parere ai despre aceasta stire?