Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au trecut doi ani de la moartea lui Michael Jackson. Lasă-i un mesaj! - VIDEO

Publicat:

Pe data de 25 iunie 2009 s-a stins din viata cel omul care a fost considerat de foarte multi ca fiind cel mai mare artist al tuturor timpurilor.

a decedat in prorpia casa dupa ce medicul sau personal, , i-a administrat o serie de medicamente menite a-l ajuta sa doarma. nu s-a mai trezit din acel somn, din pacate.

O lume intreaga a plans cand faimosul artist a trecut in nefiinta, mai ales ca anuntase o revenire puternica prin intermediul albumului "". Regele muzicii pop se pregatea sa…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gestul facut de actorul Costel Constantin inainte sa moara

10:00, 23.05.2024 - Jurnalista Ioana Mandache a povestit, pentru Click, cultimul ei dialog cu marele actor Costel Constantin , care a murit la varsta de 81 de ani. Potrivit jurnalistei, actorul a trimis prietenilor, cu o seara inainte de deces, un mesaj cu o icoana, cu Maica Domnului și cu pruncul. „Ieri l-am sunat și…

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Alina Marymar, primul mesaj, dupa moartea nepotului ei. Partenera lui Tzanca Uraganu il iubea pe Lucas ca pe propriul copil: „Prin tine am simțit...” / FOTO

15:31, 30.04.2024 - Lacrimi și suspine in familia lui Tzanca Uraganu! Alina Marymar a postat pe rețelele de socializare primul mesaj, dupa moartea nepotului ei. Partenera celebrului manelist il iubea pe Lucas ca pe propriul ei copil.

Soacra lui Tzanca Uraganu este impietrita de durere! Ce mesaj a postat Geta, dupa moartea nepotului ei: „Drum bun...” / FOTO

14:30, 30.04.2024 - Clipe ingrozitoare in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra manelistului, Geta, este impietrita de durere de cand nepotul ei a murit. Ce mesaj a postat pe o rețea de socializare in amintirea lui Lucas.

Narcisa, mesaj terifiant dupa moartea lui Madalin, tanarul mort in Olt. Cat de mult a afectat-o pierderea lui: ”Am inghețat...” / VIDEO

12:45, 29.04.2024 - Deși nu mai formau un cplu in momentul in care Madalin a murit, tragedia din Olt a lasat un gol adanc in sufletul Narcisei. Adolescenta sufera in continuare dupa moartea lui, iar luna aprilie a fost foarte dificila pentru ea. Iata cat de mult a arfectat-o.

Serghei Mizil, mesaj de adio pentru Costel Corduneanu. Interlopul a murit din cauza problemelor de sanatate: ”O zi trista pentru mine” / FOTO

01:25, 16.04.2024 - Moartea lui Costel Corduneanu a șocat pe toata lumea. Interlopul a murit in cursul zilei de luni, 15 aprilie 2024, din cauza problemelor cardiace cu carese confrunta. Serghei Mizil l-a cunoscut și aveau o relație apropiata, astfel ca a publicat un mesaj de adio in care regreta cele intamplate.

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.


Ce parere ai despre aceasta stire?