Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au păstrat tradiția turneelor de badminton de la cumpăna dintre ani

Publicat:

Concurenți din Arad, Șiria, Timișoara și Campina a strans la start o noua ediție a Cupei de by la badminton, organizata,... The post Au pastrat tradiția turneelor de badminton de la cumpana dintre ani appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a sinucis la doar 43 de ani, sarind de la etajul al treilea al unui bloc din zona Calea Șagului

13:50, 18.07.2024 - O femeie in varsta de 43 de ani s-a sinucis sarind de la etajul al treilea al unui bloc din zona Calea Șagului din Timișoara.... The post S-a sinucis la doar 43 de ani, sarind de la etajul al treilea al unui bloc din zona Calea Șagului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident cu mai multe mașini pe autostrada A1. SMURD-ul s-a deplasat locul accidentului

12:30, 11.07.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident pe autostrada A1, sensul de mers catre Timișoara, in apropiere de Topolovațu Mare. Mai mulți... The post Accident cu mai multe mașini pe autostrada A1. SMURD-ul s-a deplasat locul accidentului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Coborarea de pe autostrada A1 catre Timișoara, inchisa. Care este ruta alternativa

20:15, 07.07.2024 - Pentru montarea de parapete pe rulouri, luni, 8 iulie, va fi inchisa breteaua de coborare spre DN 6 / Timisoara de pe autostrada A1, km 494+236 (Remetea... The post Coborarea de pe autostrada A1 catre Timișoara, inchisa. Care este ruta alternativa appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Mașina furata din Timișoara oprita de polițiștii din Sebiș, in trafic, in localitatea Buteni

10:45, 06.06.2024 - Pe o strada din Timișoara, un barbat a furat o mașina parcata și ulterior a plecat la plimbare. Cateva ore mai tarziu, poliția din Arad... The post Mașina furata din Timișoara oprita de polițiștii din Sebiș, in trafic, in localitatea Buteni appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cod portocaliu de vreme severa pentru Șiria și Covasanț. Cod galben pentru restul județului Arad

14:15, 24.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare cod portocaliu de vreme severa pentru localitațile Șiria și Covasanț, valabila astazi, intre orele 13:55-15:30, in... The post Cod portocaliu de vreme severa pentru Șiria și Covasanț. Cod galben pentru restul județului Arad appeared…

Lucrarile la Varianta de Ocolire Arad Est au ajuns la 44%

11:55, 20.05.2024 - In urma cu o trei saptamani DRDP Timișoara anunța ca lucrarile la Varianta de Ocolire Arad Est sunt la 38%. Azi, intr-o postarea pe facebook... The post Lucrarile la Varianta de Ocolire Arad Est au ajuns la 44% appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O mama și-a gasit fiul mort in casa, in Timișoara, in ziua de Paști

11:40, 06.05.2024 - Un barbat de 31 de ani din Timisoara a fost gasit de politisti decedat in apartament, in Duminica Paștilor Ortodoxe, dupa ce mama lui a... The post O mama și-a gasit fiul mort in casa, in Timișoara, in ziua de Paști appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un afgan cu drept de sedere in Romania a atacat doi politisti

18:01, 01.05.2024 - Un traficant de migranti a atacat cu cutitul doi politisti de frontiera aflati in misiune, in judetul Timis, fiind depistat in zona Iosefin din Timisoara, dupa 12 ore. El se ascundea in curtea unei case de pe strada Preyer. Este cetatean afgan si are drept de sedere in Romania.  Noaptea trecuta, un…


Ce parere ai despre aceasta stire?