Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lucrările la Varianta de Ocolire Arad Est au ajuns la 44%

Publicat:
Lucrările la Varianta de Ocolire Arad Est au ajuns la 44%

In urma cu o trei saptamani DRDP Timișoara anunța ca lucrarile la Varianta de sunt la 38%. Azi, intr-o postarea pe facebook... The post Lucrarile la Varianta de au ajuns la 44% appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comunicat de presa Lucrari și spalari la rețelele de apa din Timișoara  și Timiș

13:36, 28.05.2024 - Luni, 27 mai, intre orele 8-20 se va executa o conectare de conducte la intersecția strazii Andrei Mocioni cu Bulevardul Revoluției din 1989. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Intrarea Predeal – inclusiv la Punctul Termic -, Andrei Mocioni, Bulevardul Revoluției din 1989…

Lucrarile la drumul Seleuș-Șicula, realizate in proporție de 30%

13:25, 22.05.2024 - Comunicat. Lucrarile pe drumul Seleuș-Șicula, finanțate de Consiliul Județean Arad, sunt realizate in proporție de 30%, ajungand la faza realizarii acostamentelor. Lucrarile fac parte din... The post Lucrarile la drumul Seleuș-Șicula, realizate in proporție de 30% appeared first on Special Arad · ultimele…

O mama și-a gasit fiul mort in casa, in Timișoara, in ziua de Paști

11:40, 06.05.2024 - Un barbat de 31 de ani din Timisoara a fost gasit de politisti decedat in apartament, in Duminica Paștilor Ortodoxe, dupa ce mama lui a... The post O mama și-a gasit fiul mort in casa, in Timișoara, in ziua de Paști appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

In ce stadiu se afla lucrarile la Centura de Est a municipiului

09:35, 27.04.2024 - Lucrarile la Centura de Est a municipiului Arad au fost realizate in proporție de 38%, dupa estimarile Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara.... The post In ce stadiu se afla lucrarile la Centura de Est a municipiului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Sute de gospodarii vor beneficia de programul „Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apa și canalizare”

13:05, 23.04.2024 - Sute de gospodarii din Runcu, Gorj, vor beneficia de programul „Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apa și canalizare”. Lucrarile vor fi executate de catre operatorul regional Aparegio Gorj, dupa ce a fost obținuta o finanțare in valoare de 2,63 de milioane de lei. Lucrarile vor fi demarate…

VIDEO. In ce stadiu sunt lucrarile la Gara de Nord din Timișoara. „Reabilitarile, mai dificile decat construcțiile noi”

12:26, 18.04.2024 - Șantierul Gara de Nord a inceput acum doi ani, mai tarziu decat ar fi trebuit. In prezent, lucrarile sunt la 65%, puțin intarziate de probleme de natura tehnica aparute pe parcurs, dar se lucreaza pe mai multe fronturi. Acestea ar trebui, in principiu, sa fie gata pana la finalul acestui an.

Situația de criza la Timișoara, zeci de elevi și profesori au ajuns la spital. Subprefect: "Nu excludem nicio varianta. Poate fi orice"

08:56, 03.04.2024 - Zeci de elevi si profesori de la Colegiul National C.D. Loga din Timisoara au ajuns la Spitalul de Copii ”Louis Turcanu” si la Spitalul Municipal din Timisoara, cu simptome de intoxicatie. 16 elevi și un  profesor au ramas internați in spital. Astazi, cursurile sunt suspendate acolo. O echipa a DSP…

Reparații la carosabil pe DN7 Arad-Deva

13:06, 14.03.2024 - DRDP Timișoara anunța ca in aceasta perioada, pe anumite sectoare de drum, se intervine la partea carosabila de pe DN7 Arad-Nadlac. Lucrarile sunt in preponderența... The post Reparații la carosabil pe DN7 Arad-Deva appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?