Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au ieșit din nou în stradă: Șoferii, gata de protest în toată țara

Publicat:

CHIȘINAU, 16 iun — Sputnik. Sâmbata, zeci de șoferi au ieșit din nou cu mașinile în Piața Marii Adunari Naționale pentru a protesta împotriva majorarii prețului la carburanți. Aceștia solicita reducerea prețului plafon pentru benzina, motorina și gaz. Totodata, ei îi îndeamna pe toți șoferii din țara sa organizeze proteste în fiecare oraș.

&"Protestul trebuie sa ia amploare. Lumea vine de la nordul țarii. Noi insistam ca prețul sa fie de 14-15 lei. De ce noi trebuie sa platim accizele. Noi platim impozitul pe drumuri. Impozitele sunt…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Prețul la carburanți o ia in sus: Cat vor achita șoferii maine pentru benzina și motorina

12:45, 04.04.2024 - Prețul la carburanți o ia in sus. Așadar, benzina și motorina se scumpesc maine, 5 aprilie, potrivit prețurilor de referința, afișate de Agenția Naționala pentru Reglementari in Energetica.

Au fost stabilite noi prețuri la carburanți in Moldova

12:26, 03.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat miercuri, 3 aprilie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 4 aprilie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 25,88 lei/litru (-2 bani), iar al motorinei…

Prețul la carburanți, fara mari schimbari maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:40, 21.03.2024 - Prețul benzinei crește cu 7 bani, iar cel la motorina va fi mai mic cu 1 banuț. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat noile prețuri pentru maine, 22 martie.

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:36, 18.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 19 martie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 4 bani.

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Cat vor achita șoferii pentru benzina și motorina

12:10, 13.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 14 martie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu un banuț mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 6 bani.

Inceput de primavara cu ușoare ieftiniri la pompa: Cat vor achita maine soferii pentru carburanti

12:50, 29.02.2024 - Primavara vine cu ieftiniri la pompa pentru soferi. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețurile la carburanți pentru maine, 1 martie. Astfel, motorina se ieftinește cu 12 bani, iar benzina cu 1 banuț.

Sfarșit de iarna cu ușoare ieftiniri la pompa: Cat vor achita maine soferii pentru carburanti

12:11, 28.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 29 februarie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 10 bani iar prețul la benzina ramane neschimbat.

Noi scumpiri la carburanți in Moldova

13:00, 19.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat luni, 19 februarie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 20 februarie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 24,89 lei/litru (+12 bani), iar al motorinei…


Ce parere ai despre aceasta stire?