Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arhiva electronică nu va mai fi obligatorie din 2016

Publicat:

Regulile privind documentele financiar-contabile vor fi modificate de la 1 ianuarie 2016, potrivit unui ordin publicat in . In actul normativ sunt prevazute mai multe schimbari, printre care posibilitatea de a pastra arhiva documentelor financiar-contabile pe suport electronic și eliminarea obligației ca actele sa fie intocmite intr-un numar minim de exemplare.

 

Foto Agerpres

Incepand de anul urmator, documentele vor putea fi arhivate atat pe hartie, cat și pe suport electronic, scrie avocatnet.ro.

Conform reglementarilor incluse in Ordinul MFP nr. 2634/2015,…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta in Europa: comprimatele de Ecstasy Donkey Kong, un pericol letal pentru consumatori. „Se distribuie in apropierea festivalurilor”

10:20, 15.05.2024 - Dealerii de droguri sunt tot mai inventivi atunci cand vine vorba de atragerea noilor consumatori. De aceea, pe piața drogurilor a aparut un nou tip de comprimat, ce poarta numele personajului Donkey Kong, dintr-un joc Nintendo. Drogul a ajuns și in Romania.

Din 2025 Romania ar putea fi intr-un Benelux balcanic

17:35, 09.04.2024 - Romanii și bulgarii nu sunt primiți pe aeroportul din Viena fara formalitați. Exista un soi de marginalizare și dincolo de Schengenul aerian? Care sunt perspectivele dupa alegerile din Austria?

Sa fie taiate paduriledin Romania: cine a dat ordinul?

14:00, 01.04.2024 - Urmeaza o procedura de urgența in Parlament pentru noul Cod silvic, care le da unda verde celor pregatiți sa taie mai multe paduri: legea e facuta pe masura nevoilor companiilor, nu pentru aparare peisajului forestier.

Lorant Sas, deputat REPER: Suntem intr-un moment periculos pentru democrația din Romania și avem nevoie de ajutorul tau!

08:35, 31.03.2024 - „Pentru a candida la alegerile europarlamentare e nevoie de 200.000 de semnaturi de susținere, iar fara o mobilizare cetațeneasca masiva in urmatoarele zile, pe 9 iunie vei gasi pe buletinul de vot doar comasați și extremiști”, susține deputatul REPER, Lorant Sas. „De ce este nevoie de așa de multe…

Emoțiile candidatului PSD la Aeroportul Satu Mare. Cine da mielul pentru botez?

13:46, 30.03.2024 - Un desant PSD a poposit  ieri la Aeroportul Satu Mare pentru a marca intrarea Romaniei in spațiul aerian Schengen.  Romania intra in Schengen de duminica, 31 martie, insa doar cu frontierele aeriene și maritime, in condițiile in care Austria nu cedeaza și ține in continuare țara noastra la frontiera…

„Adica eu n-am onoare?!” » A rabufnit dupa imaginile cu Hagi și Iordanescu: „Plenara ca pe vremea lui Ceaușescu!”

11:16, 23.03.2024 - Florin Prunea (55 de ani), fost portar al Generației de Aur a Romaniei, a explicat de ce a boicotat evenimentul organizat de FRF inainte de amicalul Romania - Irlanda de Nord 1-1, federalii dorind sa premieze generațiile '84 și '94 ale echipei naționale de fotbal. ...

Aproape 900 de medicamente vor fi mai scumpe de la 1 aprilie

18:20, 12.03.2024 - Actul normativ care majoreaza cu circa 2% prețurile maximale pentru aproape 900 de medicamente din Catalogului național al prețurilor medicamentelor autorizate de punere pe piața in Romania (Canamed) a fost publicat in Monitorul Oficial.   Ordinul ministrului Sanatații nr. 1.345/2024, privind modificarea anexei…

Nicolae Ciuca, la Congresul PPE, despre aderarea la spațiul Schengen: ”Daca doar Austria se opune, inseamna ca este o problema domestica”

16:36, 06.03.2024 - Nicolae Ciuca, președintele PNL și al Senatului, a participat, astazi, la Congresul PPE de la Bucuresti, ocazie cu care a declarat ca Romania are susținere din partea intregii familii popular europene in ceea ce privește aderarea la spațiul Schengen.


Ce parere ai despre aceasta stire?