Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț important al TAROM! Compania aeriană nu va mai avea zboruri pe una dintre cele mai căutate rute de către români

Publicat:

Reprezentanții TAROM au facut un anunț important pentru cei care aleg serviciile lor. Compania aeriana a decis sa renunțe la zborurile pe una dintre cele mai cautate rute de catre romani. Afla din randurile de mai jos despre ce curse este vorba.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț important al CFR! Locurile din Romania unde au fost anulate 14 trenuri in weekend-uri

09:15, 17.04.2024 - Reprezentanții CFR Calatori au facut un anunț important care ii vizeaza pe romanii care circula cu trenul. Conducerea companiei a anunțat ca vor fi anulate 14 trenuri in fiecare sfarșit de saptamana, incepand cu data de 27 aprilie 2024.

Anunț important pentru romani! De la ce data vor fi aplicate amenzi pentru cei care nu folosesc sistemul Ro e-factura

07:45, 26.03.2024 - Marcel Boloș a anunțat de la ce data vor fi aplicate amenzi pentru persoanele care nu folosesc sistemul Ro e-factura. Vestea buna este ca reprezentanții Ministerului Finanțelor vor sa prelungeasca perioada pentru neaplicarea amenzilor in cazul celor care nu folosesc acest sistem.

TAROM s-ar putea diviza. Compania aeriana cauta soluții pentru ieșirea din criza financiara

17:05, 23.03.2024 - TAROM s-ar putea diviza. Compania aeriana cauta soluții pentru ieșirea din criza financiara TAROM s-ar putea diviza: Conducerea companiei cauta modalitați de a ieși din criza financiara in care se afla. Acționarii iau in calcul divizarea companiei, ca sa transforme partea de reparații și intreținere…

Anunț important pentru romani! Toți beneficiarii cardurilor de energie trebuie sa știe

13:05, 23.02.2024 - Anunț important pentru romani! Beneficiarii cardurilor de energie trebuie sa știe. Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale a facut publica o serie de masuri esențiale pentru continuarea sprijinului in plata facturilor.

Se cere falimentul Dan Air, firma care se rastea la Romatsa

10:30, 21.02.2024 - Dan Air, compania care și-a facut reclama imediat dupa deschiderea aeroportului de la Brașov, are probleme in justiție. La Tribunalul București, s-a inregistrat in data de 19 februarie o cerere din partea Castellar Construct de intrare in faliment a societații Dan Air, specializata pe transportul aerian…

Anunț important pentru romani! Vor intra banii pe cardurile sociale. Cate tranșe vor primi beneficiarii

10:11, 20.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat ca vor intra banii pe cardurile sociale. Iata cate tranșe vor primi beneficiarii in anul 2024. Precizarile facute de Ministerul Muncii. Cele mai noi informații.

Anunț important pentru romani! Noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024

09:01, 19.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat care sunt noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024. Ce trebuie sa știe cetațenii eligibili pentru a beneficia de cele șase tranșe de bani.

Știri Constanta: CT BUS. Traseu deviat pe linia 5-40, timp de trei zile. Iata perioada

15:55, 12.02.2024 - Reprezentantii CT BUS au facut un anunt foarte important pentru calatori Este vizata linia 5 40.In perioada 13 16 februarie autobuzele de pe linia 5 40 vor circula deviat in zona Viile Noi, pe strada Comarnic pe sensul spre Campus.Traseul a fost modificat din cauza lucrarilor la carosabil ce se efectueaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?