Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anticorpii monoclonali, de mare ajutor medicilor de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara. Cum ajută pacienții infectați cu coronavirus

Publicat:

Potrivit prof.dr. , managerul Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” din Timișoara, anticorpii monoclonali reprezinta una dintre cele mai recente „arme” care ajuta in lupta impotriva COVID 19. Medicul spune ca exista o categorie de persoane vaccinate care au o imunitate scazuta, care au diferite comorbiditați, de exemplu, fibroze pulmonare, insuficienta […] monoclonali, de mare ajutor medicilor de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara. Cum ajuta pacienții infectați cu coronavirus a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Avem transformari uluitoare ale terapiilor in ultimii ani”. Discuție despre micii pacienți cu medicul Mihai Gafencu (II)

09:10, 30.04.2024 - Deși are trupul mic și firav și e speriat cand se imbolnavește, copilul este mereu cel care le da tarie oamenilor din jurul sau. Medicii pediatri au bucuria de a-i trata, dar drumul catre vindecare este adesea presarat cu piedici. Mai multe ne spune in a doua parte a interviului medicul Mihai Gafencu,…

Investigatiile de tip RMN pentru prostata, gratuite la Spitalul „Victor Babes” din Timisoara

11:00, 18.04.2024 - La Ambulatoriul din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” Timișoara se pot face gratuit, in baza unui bilet de trimitere de la medicul specialist, investigatiile RMN de prostata. „Cel mult 60 de minute. Atat dureaza realizarea unui RMN de prostata. Metoda…

Pacientul pediatric, „cel mai frumos pacient”. Discuție cu medicul Mihai Gafencu (I)

09:55, 16.04.2024 - Deși are trupul mic și firav și e speriat cand se imbolnavește, copilul este mereu cel care le da tarie oamenilor din jurul sau. Medicii pediatri au bucuria de a-i trata, dar drumul catre vindecare este adesea presarat cu piedici. Acestea nu vin neaparat de la micuții bolnavi, ci de la cei din jur.…

Primul PET-CT dintr-o unitate spitaliceasca de stat din zona de vest a țarii va fi pus in funcțiune la Timișoara

13:55, 11.04.2024 - Primul PET-CT dintr-o unitate spitaliceasca de stat din zona de vest a țarii va fi pus in funcțiune la Timișoara. La Laboratorul de Radiologie și Imagistica Medicala din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie "Victor Babeș" Timișoara va fi pus in funcțiune un aparat de tip PET CT,…

Colaborare a medicilor timișoreni cu doctori de peste Prut

15:55, 09.04.2024 - Colaborare a medicilor timișoreni cu doctori de peste Prut. Un protocol de colaborare a fost incheiat intre Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie "Victor Babeș" Timișoara și Spitalul Republican din Chișinau, Republica Moldova. Doi medici ai celei...

Ce poate ascunde lipsa de aer. Explicațiile unui medic timișorean

11:15, 12.03.2024 - Ce poate ascunde lipsa de aer. Explicațiile unui medic timișorean. Medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie "Victor Babeș" Timișoara atrag atenția asupra unei afecțiuni severe, pneumotoraxul, ce presupune o acumulare de aer...

Un manager de spital din Iași a decretat unitatea medicala „șpaga free”. „Pacienții trebuie sa vina cu incredere la noi și trebuie sa insanatoșim sistemul de sanatate”

17:05, 07.03.2024 - Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, dr. Florin Roșu, a decretat ca unitatea medicala pe care o conduce este „șpaga free”. Dr. Roșu a explicat pentru Libertatea ca e un titlu „onorific”, dar care subliniaza o realitate importanta din Romania anului 2024: pacienții trebuie sa vina la spital…

Ziua Mondiala a Bolilor Rare: solidaritate pentru cei suferinzi

09:45, 29.02.2024 - Vineri, 29 februarie, este Ziua Mondiala A Bolilor Rare, ocazie cu care specialiștii de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara atrag atenția asupra nevoii de solidaritate cu pacienții pe care ii afecteaza. Sunt, de obicei, diagnostice care se pun greu, pe o perioada indelungata…


Ce parere ai despre aceasta stire?