Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Ibacka, în culmea fericirii de când a aflat că va fi din nou mamă. Soția lui Cabral a spus la Xtra Night Show cum se va numi bebelușul: „I-a fost predestinat” / VIDEO

Publicat:

se pregatște sa devina mamica pentru a doua oara alaturi de soțul sau, simpaticul Cabral. Ce doi au anunțat intr-un mod inedit ca actrița este din nou gravida, iar in aceasta seara, aceasta a povestit la cum se simte in cele cinci luni de sarcina, dar și cum il va chema pe noul membru al familiei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Stelian Ogica, alaturi de soția lui, Alexandra, pe terenul de fotbal. Cei doi sunt casatoriți de un an: „Sunt un barbat implinit”

10:31, 26.04.2024 - Stelian Ogica și Alexandra s-au casatorit la scurt timp dupa ce au decis sa formeze un cuplu. Intre cei doi este o diferența de 33 de ani, iar de curand, i-a fost alaturi pe terenul de fotbal, cea mai mare pasiune a blondinei.

George Simion este in culmea fericirii: soția lui a nascut

20:15, 24.04.2024 - Liderul AUR, George Simion, este in culmea fericirii, dupa ce soția lui Ilinca a nascut un baiețel.”Mulțumesc, m-ai facut bogat: tata de baiat!”, a scris George Simion, pe pagina personala de Facebook.

Xtra Night Show. Alin Oprea nu ar divorța de soția lui, indiferent de ce s-ar intampla in casnicie! Artistul, declarație superma de dragoste pentru Medana: ”De data aceasta...” / VIDEO

23:01, 12.04.2024 - Alin Oprea a uitat definitiv de dezamagirile din dragoste! Cantarețul este mai indragostit ca niciodata de Medana, femeia de care avea nevoie pentru a-și recapata ancrederea in iubirea adevarata. Artistul a marturisit ca nu ar mai divorța niciodata, indiferent de ce s-ar intampla in casnicie!

Xtra Night Show. Fernando de la Caransebeș e un barbat liber. Motivul pentru care a divorțat de soția sa: "Eu am mers mai mult..." / VIDEO

23:30, 05.04.2024 - A trecut ceva vreme buna de cand Fernando de la Caransebeș a disparut din lumina reflectoarelor. Prezent in aceasta seara in platoul Xtra Night Show, acesta a marturisit ca este un barbat liber și a vorbit despre motivele pentru care a divorțat de soția sa.

Anunțul facut de Andreea Ibacka. Și-a deschis sufletul in fața Ilincai Vandici. „Am dat casting pentru emisiunea Bravo, ai stil”

16:00, 05.04.2024 - De-alungul carierei, Andreea Ibacka a participat la multe castinguri, pentru diferite roluri in filme sau pentru a prezenta diverse emisiuni. Vedeta a fost invitata in cadrul podcast-ului prezentat de Ilinca Vandici și a vorbit despre ce s-a intamplat atunci cand a mers la casting.Andreea Ibacka a fost…

Xtra Night Show. Liviu Varciu și soția lui, Anda Calin, petrecere dubla in aceasta seara! Nume mari din showbiz-ul romanesc, prezente la evenimentul actorului / VIDEO

23:35, 22.03.2024 - Liviu Varciu și soția lui, Anda Calin, au dat o dubla petrecere in aceasta seara. Cei doi soți și-au sarbatorit ziua de naștere, care are loc anual in aceeași luna. Nume mari din showbiz-ul romanesc au fost prezente la evenimentul actorului. Iata imagini exclusive de la evenimentul impresionant!

(Video) O femeie a nascut un copil cu doua capete

08:20, 02.02.2024 - O femeie dintr-o localitate Edineț din nordul Republicii Moldova a nascut un copil cu doua capete. Bebelușul, o fetița, a trait doar o zi, anomalia fiind incompatibila cu viața. Femeia este inca in spital, se reface dupa nașterea carea a avut loc pe 14 ianuarie. Femeia, care știa ca va naște gemene,…

Un fost concurent de la Chefi la cuțite, sezonul 11, a devenit tata! El și soția lui sunt in culmea fericirii: ”Cu tine in brațe”

17:30, 30.01.2024 - Este o zi speciala in familia Chefi la cuțite! Un fost concurent din sezonul 11 a devenit tata! El și soția lui trec prin cele mai frumoase momente și sunt in culmea fericirii! Anunțul a fost facut chiar de ea, alaturi de cateva imagini emoționante! Iata despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?