Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ana Pauker hotăra avorturile kominternistelor românce

Publicat:

In introducerea la jurnalul comunistului bulgar exista o referinta tulburatoare. decidea cine dintre studentele romance la Komintern putea sau nu sa avorteze. Nu exista detalii suplimentare, dar Dimitrov, in calitatea lui de sef al...

Citeste articolul mai departe pe stiri.botosani.ro…  

Sursa articol: stiri.botosani.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decizie istorica și o premiera juridica in Italia: O firma de asigurare, daune de 100.000 de euro pentru doua romance

04:25, 25.04.2024 - Decizie istorica și o premiera juridica in Italia. Surorile din Romania ale unei romance rezidente in Italia, care a decedat in urma unui accident rutier, vor primi despagubiri in valoare de 100.000 euro, informeaza Antena3 CNN.

Danka, fetița disparuta din Serbia, a fost omorata! S-a speculat ca ar fi fost rapita de doua romance / FOTO

12:50, 04.04.2024 - Sfarșit tragic pentru fetița din Serbia, cautata in Romania! Danka a disparut de acasa și s-a spus ca ar fi fost rapita de doua romance. In urma cu puțin timp, s-a descoperit ca Danka a fost ucisa. Cele doua persoane care au comis crima au fost arestate!

Seduse și abandonate in Anglia, Elveția sau Danemarca. Romance captive intr-o realitate crunta, practicand prostituția

11:21, 04.04.2024 - Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Dambovita impreuna cu politisti din cadrul S.C.C.O. Dambovita efectueaza, miercuri, trei perchezitii domiciliare intr-un caz de trafic de persoane.

A fost stabilita cauza exacta a incendiului din Valencia, in care au murit și doua romance. De la ce a pornit totul

12:55, 13.03.2024 - Un incendiu ingrozitor s-a produs, luna trecuta, la un bloc in Valencia. S-a soldat cu 10 morți, printre care și doua romance. Anchetatorii au stabilit acum cauza exacta a incendiului. Iata de la ce a pornit totul și cine este de vina pentru aceasta tragedie uriașa!

Cancerul ovarian: simptome subtile, riscuri majore. Trei romance mor din cauza lui in fiecare zi

11:35, 13.03.2024 - Cancerul ovarian este, conform statisticilor, a șaptea cauza de deces in randul femeilor din intreaga lume și este unul din cele mai prevalente cancere ginecologice. Cancerul ovarian afecteaza mii de femei anual, in Romania, iar zilnic trei romance pierd lupta cu maladia, din cauza faptului ca au depistat-o…

Doua romance, mama și fiica, de negasit dupa incendiul puternic la blocul din Valencia

08:51, 26.02.2024 - Doua romance care locuiau in blocul mistuit de flacari, in Valencia, sunt de negasit. La patru zile de la tragedie, presa spaniola spune ca ar fi vorba despre o mama și despre fiica ei care nu au mai fost vazute din ziua incendiului.

Clasamentul WTA: Locurile ocupate de romance dupa rezultatele dezamagitoare de la Australian Open 2024

10:11, 29.01.2024 - Romania a ramas fara reprezentante pe tabloul principal de la Australian Open inca dupa primul tur, lucru care nu s-a mai intamplat de la ediția din 2008 a turneului major de la Melbourne. Sorana Cirstea ramane cel mai bine clasata jucatoare din țara noastra, dar celelalte sportive au pierdut mai multe…


Ce parere ai despre aceasta stire?