Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amestecul din două ingrediente care ajută la creşterea imunităţii. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: "Se iau 2-3 linguriţe pe zi"

Publicat:

Intr-o perioada in care temperaturile oscileaza destul de mult și afara este ba frig, ba cald, o mulțime de persoane se confunta cu stari de gripa și raceala. Amestecul din doua ingrediente care ajuta la cresterea imunitatii. Sfaturile oferite de .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amestecul care ajuta la curatarea vaselor de sange și a intestinelor. Lidia Fecioru a oferit un leac natural

15:20, 21.04.2024 - Exista un amestec din doua ingrediente care ajuta la curațarea vaselor de sange și a intestinelor. Lidia Fecioru a oferit un leac natural pentru aceste probleme. Iata ce a declarat bioenergoterapeuta!

Ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Sfaturile importante oferite de Lidia Fecioru: „Acest leac este foarte bun”

12:55, 24.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ajuta pe toata lumea cu leacrile naturale pe care le ofera pentru sanatatea organismului uman. De aceasta data, bioenergoterapeuta a vorbit despre ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru: ”E bun și pentru copii”

20:30, 16.03.2024 - In timp ce medicamentele sunt uneori necesare pentru a trata tusea, remediile naturale, inclusiv gargara cu apa sarata și consumul de miere, pot fi, de asemenea, de ajutor. Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru.

Cum iți dai seama ca partenerul și-a pierdut interesul. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: „Nu mai exista...”

18:35, 13.03.2024 - Lidia Fecioru a vorbit despre semnele care iți arata ca partenerul și-a pierdut interesul. Bioenergoterapeuta a oferit sfaturi prețioase pentru cupluri. Iata ce a declarat specialista despre acest subiect!

Cum se trateaza „ciocurile la calcaie”. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru

09:00, 26.02.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ofera destul de des remedii pentru diversele probleme de sanatate ale organismului uman. Recent, bioenergoterapeuta a explicat cum se trateaza „ciocurile la calcaie”. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Leacul care te scapa de bronșita. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: "Face foarte bine dupa o tuse grea"

20:31, 17.02.2024 - Mai ales in aceasta perioada, o mulțime de persoane se confrunta cu aceasta problema de sanatate: bronșita. Deseori, aceasta afecțiune are ca simptome: tuse urata, mult mucus și poate chiar dureri de corp sau frisoane. Ce leac te scapa de bronșita. Iata care sunt sfaturile oferite de Lidia Fecioru.

Planta care ajuta la creșterea imunitații, dar care poate fi și daunatoare pentru organism. Lidia Fecioru: "Parazitii se bucura cel mai mult cand o luam"

21:25, 03.02.2024 - Mulți romani iau ca supliment alimentar, pentru o sanatate mai buna, o planta foarte cunoscuta. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune insa ca, in anumite situații, acesta poate face mai mult rau decat bine.

Ce cuvinte trebuie sa rostești daca vrei sa atragi banii in viața ta. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: „Vei vedea efectele lor in cel mai scurt timp”

09:46, 31.01.2024 - Te-ai intrebat vreodata de ce unele persoane par sa atraga bani fara efort, in timp ce altele aproape ii resping? Oamenii care au mulți bani știu ceva ce alții nu știu? Care este secretul lor? Lidia Fecioru iți spune ce cuvinte trebuie sa rostești daca vrei sa atragi banii in viața ta. Sfaturile oferite…


Ce parere ai despre aceasta stire?