Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Planta care ajută la creșterea imunității, dar care poate fi și dăunătoare pentru organism. Lidia Fecioru: "Paraziţii se bucură cel mai mult când o luăm"

Publicat:

Mulți romani iau ca supliment alimentar, pentru o sanatate mai buna, o planta foarte cunoscuta. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune insa ca, in anumite situații, acesta poate face mai mult rau decat bine.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Planta care ajuta la creșterea parului. Cum se poate consuma

01:20, 24.04.2024 - Toate femeile iși doresc sa aiba un par lung și matasos. Pentru a avea parte de un astfel de rezultat, exista o planta pe care trebuie sa o consumi. Coada-calului conține numeroase proprietați care te va ajuta sa ai podoaba capitala pe care ți-o dorești.

Primarul Piteștiului: Ma bucura interesul pe care il exprima cetațenii

14:25, 04.04.2024 - Intalnirile primarului din Pitești cu reprezentanții administrațiilor de proprietari sunt o forma de dialog benefica pentru buna funcționare a orașului și creșterea confortului in comunitate. Primar Cristian Gentea: ’’Ma bucura interesul pe care il exprima cetațenii cartierelor Craiovei și Razboieni,…

Sucul de aloe vera ajuta la controlul glicemiei. Cum trebuie consumat

01:40, 06.03.2024 - Nivelul crescut de zahar din sange poate duce la probleme mari de sanatate. Pentru a ține totul sub control, poți consuma suc de aloe vera. Planta este miraculoasa și te ajuta sa iți imbunatațești starea generala daca o vei consuma in mod frecvent.

Cum te pot ajuta specialiștii SEO sa iți maximizezi profitul?

12:40, 05.03.2024 - Rolul serviciilor SEO in creșterea profitului afacerilorLumea digitala se afla mereu intr-o continua schimbare, iar antreprenorii zilelor noastre se confrunta cu provocari tot mai mari in ceea ce privește vizibilitatea online. Cu toate acestea, exista o soluție la indemana care poate transforma complet…

Planta care ajuta la sanatatea pielii. Ce beneficii are pentru tot corpul

23:05, 29.02.2024 - Pielea este cel mai mare organ al corpului și are nevoie de multa ingrijire din partea noastra. Pentru a-i oferi o doza de sanatate, o planta foarte ieftina, se poate consuma sub diferite forme. Va aduce o mulțime de proprietați organismului.

5 Strategii de marketing care cresc vizibilitatea afacerii tale

10:40, 13.02.2024 - Intr-o lume dominata de competiție și saturata de informații, creșterea vizibilitații online a devenit o necesitate. Cum altfel sa ai succes ca și afacere și sa atragi clienți noi? Deși ai deja un site web și urmaritori, este necesar sa ieși in evidența. Imbunatațirea prezenței iți permite sa atragi…

Planta din bucataria ta care iți imbunatațește memoria. Specialiștii spun ca ajuta la menționerea sanatatații creierului 

09:55, 04.02.2024 - Exista o planta pe care, cu siguranța, și tu o ai in bucatarie și o folosești in diferite mancaruri, insa nu ai idee ca are mari beneficii asupra memoriei și te ajuta la menținerea sanatatații creierului. Iata ce spun specialiștii.

Spirulina ne poate face mult rau. Lidia Fecioru: "Parazitii se bucura cel mai mult cand o luam"

08:46, 04.02.2024 - O planta foarte cunoscuta la noi si care este luata de romani ca supliment alimentar pentru o sanatate mai buna poate face mai rau, in anumite situatii, atrage atentia bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.


Ce parere ai despre aceasta stire?