Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Planta care ajută la creșterea părului. Cum se poate consuma

Publicat:

Toate femeile iși doresc sa aiba un par lung și matasos. Pentru a avea parte de un astfel de rezultat, exista o planta pe care trebuie sa o consumi. Coada-calului conține numeroase proprietați care te va ajuta sa ai podoaba capitala pe care ți-o dorești.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un cațel de usturoi seara. Cum se consuma și la ce ajuta

15:35, 17.04.2024 - Inca din cele mai vechi timpuri, usturoiul este folosit, pe langa gastronomie, și ca remediu pentru diferite probleme. Este cunoscut faptul ca ajuta la intarirea sistemului imunitar și este indicat inclusiv celor care vor sa slabeasca, pentru ca stimuleaza metabolismul.

Planta care lupta impotriva infecțiilor. Cum se consuma

00:00, 22.03.2024 - O simpla planta te va ajuta sa scapi de infecțiile din organism. Se poate consuma in mai multe moduri și are beneficii numeroase pentru intreg corpul. Iata cum te poți vindeca in mod simplu și natural.

Sucul de aloe vera ajuta la controlul glicemiei. Cum trebuie consumat

01:40, 06.03.2024 - Nivelul crescut de zahar din sange poate duce la probleme mari de sanatate. Pentru a ține totul sub control, poți consuma suc de aloe vera. Planta este miraculoasa și te ajuta sa iți imbunatațești starea generala daca o vei consuma in mod frecvent.

Top 5 motive pentru care te confrunți cu fluctuații de greutate: asculta-ți corpul și vei afla raspunsul!

22:01, 03.03.2024 - 1. Retenția de apaRetenția de apa poate fi unul dintre cei mai mari vinovați in ceea ce privește fluctuațiile bruște de greutate. Consumul excesiv de sare, dezechilibrele hormonale sau perioadele menstruale pot duce la retenție de apa, ceea ce se traduce adesea printr-o creștere temporara in greutate.…

Masca pentru creșterea parului cu miere și scorțișoara

18:50, 06.02.2024 - Aflați in randurile urmatoare cateva aspecte legate de remediul natural pentru creșterea parului, rețeta alcatuita din miere și scorțișoara, pentru care se afla și beneficiile acestora, dar și o rețeta pentru a prepara masca chiar acasa.Beneficiile oferite de masca cu miere și scorțișoaraProprietațile…

Planta din bucataria ta care iți imbunatațește memoria. Specialiștii spun ca ajuta la menționerea sanatatații creierului 

09:55, 04.02.2024 - Exista o planta pe care, cu siguranța, și tu o ai in bucatarie și o folosești in diferite mancaruri, insa nu ai idee ca are mari beneficii asupra memoriei și te ajuta la menținerea sanatatații creierului. Iata ce spun specialiștii.

Planta care ajuta la creșterea imunitații, dar care poate fi și daunatoare pentru organism. Lidia Fecioru: "Parazitii se bucura cel mai mult cand o luam"

21:25, 03.02.2024 - Mulți romani iau ca supliment alimentar, pentru o sanatate mai buna, o planta foarte cunoscuta. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune insa ca, in anumite situații, acesta poate face mai mult rau decat bine.

Beneficiile uleiului de rozmarin pentru creșterea parului: proprietați antimicrobiene și antiinflamatorii

16:05, 03.02.2024 - Aflați din randurile urmatoare care sunt mai exact, beneficiile uleiului de rozmarin, in ceea ce privește creșterea parului, dar și cum puteți prepara maști de par cu acest ingredient.Beneficiile uleiului de rozmarin pentru par și scalpProprietați antimicrobiene și antiinflamatoriiUn prim beneficiu…


Ce parere ai despre aceasta stire?