Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alina Puşcaş are probleme mari cu SILICOANELE

Publicat:

e gravida in 7 luni, astfel ca abia dupa ce va naste va putea sa mearga si pe la un cabinet estetic ca sa-si "repare" silicoanele.

Prezentatoarea TV si-a pus silicoane la 22 de ani, cand a trait un adevarat cosmar. Dupa operatie, in perioada de recuperare, nu a ascultat de indicatiile medicului, mai exact, s-a apucat sa care valize grele. Atunci i s-a desfacut operatia la unul din sani si siliconul i-a mucegait, motiv pentru care medicii au bagat-o in a doua operatie, de urgenta.

Acum, se pare ca silicoanele i s-au deplasat, dupa cum sustin specialistii.

"In…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Enache se confrunta cu probleme grave de sanatate. Ce a pațit artistul și de ce are nevoie urgent de operație

13:15, 25.04.2024 - Adrian Enache, celebrul artist, trece prin momente dificile dupa ce starea lui de sanatatea s-a deteriorate. Dupa diagnosticul medicilor, Adrian Enache trebuie sa fie supus unei operații de urgența.

Mirela Vaida, probleme la intoarcerea in Romania: „E lacatul pe ușa, nu știi la cine sa suni”. Prin ce situația neplacuta a trecut prezentatoarea de la Acces Direct

10:15, 09.04.2024 - Mirela Vaida a plecat in Spania la finalul saptamanii trecute, acolo unde a avut de onorat niște evenimente in Valencia. Ieri, prezentatoarea de la Acces Direct s-a intors in Romania și spune ca a trecut, din nou, printr-o situație neplacuta pe aeroport. Anul trecut, a fost nevoita sa aștepte 13 ore…

Ce spune Irina Fodor despre condițiile din Asia, in timpul filmarilor. Cu ce probleme se confrunta prezentatoarea: ”Imi da sa ma sature”

10:50, 11.03.2024 - Au incceput filmarile pentru noul sezon Asia Express, iar Irina Fodor iși ține fanii la curent cu atmosfera noului continent pe care a poposit. Prezentatoarea afirma cu se confrunta cu o problema de cand a ajuns, insa, acest lucru și-l dorea nespus in America Latina. Ce afirmații a facut vedeta pe contul…

Mirela Vaida, in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat prezentatoarea de la Acces Direct: „Trebuie sa am grija”

13:25, 27.02.2024 - Mirela Vaida a fost, de curand, in cabinetul medicului estetician. Prezentatoarea de la Acces Direct a facut o mica schimbare, pe care a facut-o mai degraba de nevoie, decat pentru ca iși dorea.

Cum a schimbat-o viața de mamica pe Alina Pușcaș! Care sunt obiceiurle la care a renunțat prezentatoarea TV / VIDEO

23:30, 18.02.2024 - Alina Pușcaș marturisește cum i-a schimbat viața de mamica, obiceiurile. Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva apeleaza la mici trucuri, atunci cand este pe graba și nu are timp sa se pregateasca.

Alina Pușcaș, declarații despre rolul de mama! Cum reușește prezentatoarea sa ii protejeze pe cei mici / VIDEO

23:40, 08.02.2024 - Cum se imparte Alina Pușcaș intre rolul de mama, soție, antreprenor, și job-ul de prezentator. Vedeta vorbește despre cum reușește sa ii protejeze pe cei mici. Aflam secretul acesteia. Cum iși impart, prezentatoare și soțul ei, atribuțiile de parinți.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au refuzat sa participe la Power Couple. „A fost efectiv imposibil sa facem alegerea asta”

12:35, 06.02.2024 - Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu formeaza un cuplu de zece ani și au impreuna trei copii, pe Alexandru, Melissa și Iris. Prezentatoarea de la te cunosc de undeva! și soțul ei au primit propunerea de a participa la Power Couple, show care a inceput la Antena 1, insa au refuzat din doua motive.Alina Pușcaș…

Cum a reacționat Alina Pușcaș dupa ce s-a scris ca ar fi gravida. Ce a spus prezentatoarea tv de la Te cunosc de undeva!

18:50, 04.02.2024 - Alina Pușcaș a oferit prima reacție in urma zvonurilor conform carora ar fi insarcinata cu al patrulea copil. Controversa a luat amploare dupa ce vedeta a distribuit o imagine pe platforma de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?