Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimente care te ajută sa te concentrezi

Publicat:

Odata cu inaintarea in varsta corpul uman incepe sa aiba de suferit, la fel si creierul. Vestea buna este ca iti poti creste sansele de mentinere a sanatatii creierului daca adaugi in dieta alimente si bauturi inteligente.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Teodora Stoica și tatal ei, Mihai Stoica, post prelungit de 72 de ore! Ce beneficii aduce aceasta abținere de la alimente: "Ajuta la..."/ VIDEO

12:15, 19.03.2024 - Teodora Stoica și tatal ei, Mihai Stoica, au luat o decizie importanta in viața lor. Cei doi au decis sa țina post prelungit de 72 de ore. Iata ce beneficii aduce aceasta abținere de la alimente!

Cainii te scapa de stres și te ajuta sa te concentrezi

14:55, 15.03.2024 - Un nou studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Konkuk din Coreea de Sud a demonstrat ca petrecerea timpului cu cainii are efecte benefice semnificative asupra starii mentale a oamenilor. Contribuie la relaxare și la imbunatațirea concentrarii.

5 alimente care te ajuta sa scapi rapid de starea de astenie resimțita la inceputul primaverii

12:10, 13.03.2024 - Cand primavara iși face simțita prezența, astenia poate deveni o provocare pentru mulți. Iata cinci alimente care te pot ajuta sa-ți recaștigi energia și bunastarea:Spanacul - Bogat in fier și vitamina C, ajuta la combaterea oboselii și la imbunatațirea nivelului de energie.Nucile - O sursa excelenta…

Alimente bogate in acid hialuronic. Ajuta-ți articulațiile sa se mențina tinere

17:30, 18.02.2024 - Acidul hialuronic este o substanța produsa in mod natural de corpul uman și se regasește in mai multe organe. Din pacate, se diminueaza in timp, odata cu inaintarea in varsta. Vestea buna insa este ca el poate fi asimilat prin intermediul alimentației.

Joe Biden reacționeaza la vestea morții lui Alexei Navalnii: moartea acestuia ar trebui sa stimuleze Congresul pentru a ajuta Ucraina

21:40, 16.02.2024 - Președintele american Joe Biden a folosit vestea morții liderului opoziției ruse incarcerat Alexei Navalnii pentru a face presiuni asupra Congresului in vederea aprobarii sprijinului pentru Ucraina.

Trucuri care te ajuta sa reduci consumul de carne. Alimente sanatoase și delicioase pe care sa le incluzi in dieta

23:20, 15.02.2024 - Este cunoscut faptul ca un consum de carne roșie, mai mult de 3 zile pe saptamana, creeaza probleme de sanatate. Exista insa cateva trucuri simple care te ajuta sa reduci cat mai mult carnea din alimentație.

Fructul care te ajuta sa ai parte de un somn liniștit. Se gasește in toate magazinele, indiferent de sezon

10:01, 14.02.2024 - Un fruct delicios are efecte miraculoase in organism. Acesta are beneficii uimitoare pentru sanatate, dar rezolva și una dintre cele mai mari probleme ale oamenilor. Te ajuta sa ai parte de un somn liniștit și sa te calmezi in momentele tensionate. Vestea buna este ca se gasește in toate magazinele,…

ALIMENTE ALCALINE Consumul de alimente alcaline ajuta la detoxifierea organismului

19:35, 12.02.2024 - O alimentație nepotrivita, care include carne in exces și grasimi saturate, emoțiile negative și lipsa sportului favorizeaza apariția multor boli in organism. The post ALIMENTE ALCALINE Consumul de alimente alcaline ajuta la detoxifierea organismului first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?