Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alerta maxima! Traficul aerian din Europa ar putea fi paralizat total

Publicat:

Cel mai inalt vulcan din Islanda este gata “sa explodeze” in orice moment, provocand un mega nor de cenusa care ar putea paraliza – din nou! – traficul aerian in Europa. Geologii au avertizat ca o eruptie imensa pe Bardarbunga – un vulcan aflat sub cel mai mare ghetar din Islanda, la o altitudine de […] Alerta maxima! Traficul aerian din Europa ar putea fi paralizat total is a post from: Ziarul National

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta meteorologica in toata țara 

12:45, 19.05.2024 - Alerta meteorologica in toata țara,  vremea devine tot mai instabila in urmatoarele ore. Meteorologii ne anunța ca  instabilitatea atmosferica iși face simțita prezența avand in vedere ca ciclonul care a devastat intreaga Europa,  ajunge si la noi in tara incepand cu orele urmatoare.Vor fi ploi in mai…

Serviciile secrete sunt in alerta maxima. Rusia a lansat o noua ofensiva puternica

19:40, 14.05.2024 - Federația Rusa a lansat o campanie de recrutare de spioni și sabotori in Europa! Chestiunile par complicate la prima vedere, insa sunt mult mai simple in realitate: orice om cu un smartphone poate ajuta Moscova in lupta impotriva Occidentului, astfel ca serviciile secrete europene sunt vigilente.

Schengen aerian. Peste 70% din traficul total al aeroporturilor romanești sunt catre țarile din acest spațiu

21:15, 01.05.2024 - David Ciceo, presedintele Asociatiei Aeroporturilor din Romania, spune ca zborurile catre zonele Schengen reprezinta 70% din traficul total inregistrat pe aeroporturile locale, noteaza Ziarul Financiar.

Operatiune de desant aerian de amploare, la exercitiul multinational SWIFT RESPONSE 24, in perioada 5-24 mai

18:50, 30.04.2024 - Una dintre cele mai mari operatiuni de desant aerian din Europa dupa al Doilea Razboi Mondial, cu implicarea a aproximativ 2.000 de parasutisti, va avea loc in cadrul exercitiului multinational SWIFT RESPONSE 24, care se va desfasura in perioada 5 - 24 mai, anunta Ministerul Apararii Nationale.

Rușii provoaca haos in Europa: au paralizat traficul aerian. NATO și UE au intrat in alerta

08:35, 30.04.2024 - Mai multe zboruri au fost anulate pe un aeroport din Estonia din cauza problemelor la GPS. Estonienii dau vina pe ruși. Problema va fi analizata de specialiștii UE și NATO.Compania aeriana Finnair a anunțat ca intrerupe zborurile catre Tartu, in estul Estoniei.

Alerta medicala! A fost semnalata in Romania prezența țanțarului care transmite MALARIA

11:40, 25.04.2024 - Pe baza creșterii temperaturilor din Europa, speciile de țanțari care raspandesc boli „tropicale” ca malaria și febra dengue iși raspandesc tot mai mult teritoriul catre nord. In Romania este deja prezent un țanțar care ar putea raspandi malarie, iar Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor…

O manea romaneasca a rasunat in difuzoarele unuia dintre cele mai celebre magazine din centrul Londrei. "Casierul este roman, pariu"

14:10, 17.03.2024 - Romanii au pus "stapanire" pe Kingdom of Treats, unul dintre cele mai cunoscute magazine de bomboane și dulciuri din zona Piccadilly din centrul Londrei. Un tanar roman a filmat momentul in care a intrat in magazin, iar in sistemul de sonorizare al magazinului care asigura muzica ambientala se aude…

Alerta medicala in Europa. O noua boala a facut mai multe victime

09:50, 15.03.2024 - O boala rara face tot mai multe victime la nivel european. Mai multe cazuri de infectari au fost descoperite la granița cu Romania, iar cinci persoane și-au pierdut viața, din cauza complicațiilor. Cum de manifesta simptomele și la ce trebuie sa fim atenți!


Ce parere ai despre aceasta stire?