Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă la Bagdad. Un nou atac cu rachete în Zona Verde. Ambasada SUA, vizată

Publicat:

Rachetele au cazut in incinta bazei militare, dar nu au fost semnalate daune semnificative. Nimeni nu a fost grav ranit in cele doua atacuri, pe care nimeni nu le-a revendicat pana acum. Se intampla la doua zile de la uciderea lui , cel mai important general iranian și un inamic incomod pentru .

Amenințarile la adresa americanilor curg acum neintrerupt, iar NATO a suspendat instruirea soldatilor irakieni. Atacul intervine in contextul tensiunilor dintre si Iran, dupa asasinarea de catre armata americana a unui comandant militar iranian in Bagdad.





Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Statele Unite considera atacul Iranian asupra Israelului un „esec spectaculos”

22:30, 15.04.2024 - Atacul fara precedent lansat de Iran in noaptea de sambata spre duminica cu drone si rachete impotriva Israelului ca represalii dupa atacul aerian asupra consulatului iranian de la Damasc a fost „un esec spectaculos si stanjenitor”

Razboi in Gaza, ziua 191. Atac iranian: Israelul afirma ca s-a aparat „in coalitie” cu aliatii sai

08:55, 15.04.2024 - Armata israeliana a salutat duminica faptul ca a putut conta pe „o coalitie defensiva de aliati internationali”, condusa de Statele Unite și Marea Britanie, cu Franta si alte tari, pentru a contracara atacul iranian, relateaza AFP. „Atacul fara precedent al Iranului a fost contracarat de o aparare fara…

SUA, in alerta maxima dupa amenințarile Iranului: Un atac semnificativ „este inevitabil”

13:05, 06.04.2024 - Statele Unite sunt in alerta maxima și se pregatesc pentru un posibil atac al Iranului care sa vizeze activele israeliene sau americane din Orientul Mijlociu, ca raspuns la atacul Israelului asupra ambasadei Iranului din Siria, a declarat vineri un oficial american, potrivit digi24.ro .

SUA sunt in alerta maxima dupa amenințarile Iranului. Un atac semnificativ „este inevitabil” 

09:40, 06.04.2024 - Statele Unite sunt in alerta maxima și se pregatesc pentru un posibil atac al Iranului care sa vizeze activele israeliene sau americane din Orientul Mijlociu, ca raspuns la atacul Israelului asupra ambasadei Iranului din Siria, a declarat vineri un oficial american.

SUA in alerta maxima: se așteapta la un atac regional care sa vizeze activele israeliene sau americane din regiune

07:05, 06.04.2024 - SUA se afla in alerta maxima si se pregatesc activ pentru un atac „semnificativ” din partea Iranului saptamana viitoare, care sa vizeze activele israeliene sau americane din regiune, ca raspuns la atacul israelian de luni, de la Damasc, care a ucis comandanti iranieni de rang inalt, a declarat pentru…

Raspunsul SUA cu privire la o eventuala complicitate in atacul asupra consulatului iranian din Damasc

05:25, 03.04.2024 - Statele Unite au asigurat marti ca nu au "nimic de-a face" cu atacul asupra consulatului iranian din Damasc atribuit Israelului, un atac fara precedent care starneste temeri privind o escaladare a tensiunilor in regiune in contextul razboiului din Fasia Gaza, transmite AFP. "Nu am avut nimic de-a…

Statele Unite nu au „nimic de-a face” cu atacul asupra consulatului iranian din Damasc

01:36, 03.04.2024 - Statele Unite au dat asigurari ca nu au „nimic de-a face” cu atacul asupra consulatului iranian din Damasc atribuit Israelului, un atac fara precedent care starneste temeri privind o escaladare a tensiunilor in regiune in contextul razboiului din Fasia Gaza

Casa Alba: Statele Unite nu au „nimic de-a face” cu atacul asupra consulatului iranian din Damasc

00:40, 03.04.2024 - Statele Unite au asigurat marti ca nu au „nimic de-a face” cu atacul asupra consulatului iranian din Damasc atribuit Israelului, un atac fara precedent care starneste temeri privind o escaladare a tensiunilor in regiune in contextul razboiului din Fasia Gaza, transmite AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?