Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Africa de Sud - Prinţul Harry, Meghan şi bebeluşul lor Archie s-au întâlnit cu arhiepiscopul Desmond Tutu

Publicat:

si sotia sa, Meghan, au efectuat miercuri in prima lor iesire oficiala impreuna cu bebelusul lor Archie, in varsta de 4 luni, pentru o intalnire cu laureatul pentru Pace, , simbol al luptei impotriva apartheidului, relateaza AFP.

Familia regala britanica, care se afla in prezent intr-un turneu de zece zile in sudul Africii, a sosit la , unde a fost intampinata de arhiepiscopul anglican , in varsta de 87 de ani, si de sotia sa, Leah.

 

Sursa foto: (c) TOBY MELVILLE POOL/EPA

Desmond…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Printul Harry si sotia lui, Meghan, au vorbit despre sanatatea mintala in prima lor vizita in Nigeria

20:06, 12.05.2024 - Printul Harry si sotia lui, Meghan, au participat vineri la editia inaugurala a unui summit privind sanatatea mintala la o scoala administrata de o organizatie nonprofit locala asociata cu fundatia lor din capitala Nigeriei, Abuja, in cadrul primei lor ca

Prințul Harry, mesaj la o școala din Africa, unde a vorbit despre problemele mintale: „E ok sa nu fii ok”

20:15, 10.05.2024 - Prințul Harry le-a spus elevilor din Nigeria ca este in regula sa aiba o zi proasta, in timp ce el și Meghan au inceput o vizita de trei zile in aceasta țara. Vizita in Africa are loc dupa ce Harry a incheiat o scurta vizita la Londra, scrie BBC.

Printul Harry și sotia lui, Meghan, intampinati cu cantece si dansuri traditionale in Nigeria VIDEO

17:35, 10.05.2024 - Printul Harry si sotia lui, Meghan, au participat vineri la editia inaugurala a unui summit privind sanatatea mintala la o scoala administrata de o organizatie nonprofit locala asociata cu fundatia lor din capitala Nigeriei, Abuja.

Soția lui Costel Corduneanu, la un pas de a claca, in ziua in care el ar fi implinit 55 de ani. Grațiela și fiica lor, in lacrimi la mormantul lui

13:25, 23.04.2024 - Astazi ar fi trebuit sa fie motiv de sarbatoare in familia lui Costel Corduneanu. Interlopul ar fi implinit 55 de ani, iar familia a fost la mormantul lui. Soția lui, Grațiela, și fiica lor iși revin cu greu din șocul pierderii.

„Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat”

09:06, 02.04.2024 - „Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat” Continue reading „Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat” at Tabu.

Fetița de 13 ani disparuta de doua zile de acasa; familia a anuntat abia sambata ca fata a plecat joi

11:50, 30.03.2024 - Polițiștii din Județul Neamț au emis sambata dimineața un comunicat in care au facut publice semnalmentele și fotografia unei fete in varsta de 13 ani, care a disparut de la domiciliu pe 28 martie, cand a plecat sa pazeasca animalele pe camp și nu s-a intors. Joi seara, ultima data cand a fost observata,…

Ce diferența de varsta este intre Sergio Perez și soția sa. Au patru copii impreuna

18:21, 20.03.2024 - Sergio Perez a facut istorie in Formula 1™. In 2011, cand a luat prima data startul in Marele Premiu al Australiei, a fost desemnat primul pilot mexican care ia startul in competiție in ultimii 30 de ani. De-a lungul carierei a avut o serie remarcabila de reușite.


Ce parere ai despre aceasta stire?