Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adrian Nartea din Vlad, tătic a doua oară. Primele imagini cu fiicele sale

Publicat:

din Vlad este cel mai fericit barbat de pe planeta. Soția lui, fostul model , a nascut a doua oara, iar actorul nu mai poate de fericire. Cum arata familia completa a protagonistului celui mai urmarit serial de la PRO TV. Imaginile cu bebelușa Petra sunt emoționante. din Vlad, tatic […] The post din Vlad, tatic a doua oara. Primele imagini cu fiicele sale appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

Barbatul care il acuza pe Florin Salam ca l-ar fi pacalit, primele declarații: „Ne-a asigurat ca ne da banii”. Ar fi contactat-o și pe soția manelistului

17:45, 14.03.2024 - Florin Salam este acuzat de inșelaciune, dupa ce ar fi pacalit un barbat ca va fi prezent la un eveniment privat. Ar fi luat banii, iar mai apoi nu ar fi raspuns la telefon și nici nu a mai venit la nunta. Acum, barbatul care face aceste acuzații spune ca a luat legatura și cu soția manelistului și…

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Adrian Popa va deveni tatic. Fotbalistul și soția sa au facut marele anunț pe rețelele de socializare: ”Te iubesc atat de mult” / FOTO

11:10, 08.03.2024 - Adrian Popa și soția sa, Madalina, vor deveni parinți! Pe rețelele de socialiare, au postat cateva imagini, facute intr-un cadru de poveste, in care au dat fanilor marea veste cu privire la sarcina. Cei doi au avut o idee inedita și au menționat ce nume va purta micuța lor care se va naște in cateva…

Motivul pentru care Adi Nartea nu a mers la Asia Express impreuna cu soția lui. „Daca am nervi, niciodata nu o sa pot sa ii vars in lume”

15:05, 05.03.2024 - Adrian Nartea și actorul Cosmin Vijeu participa impreuna in urmatorul sezon Asia Express. Mulți s-au intrebat de ce actorul din Vlad nu a plecat impreuna cu soția lui, Alina, in cea mai dura provocare. Adrian explica de ce a luat o astfel de decizie.Adrian Nartea și Alina Ferinceac au fost permanent…

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.


Ce parere ai despre aceasta stire?