Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevărul nostru și cel al golanilor

Publicat:

 Daca ați vazut meciurile ambelor echipe naționale, adica aia a impiedicaților "mari" și cea a neispraviților tineri, probabil ca ați ramas la fel de nedumiriți ca mine in privința jocului (de fapt a antijocului) practicat de cele doua reprezentative ale Romaniei. Aici, insa, s-ar cuveni ...

Citeste articolul mai departe pe monitorulsv.ro…  

Sursa articol: monitorulsv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adevarul nebanuit despre consumul de cafea: cat trebuie sa consumam pentru o inima sanatoasa

10:35, 13.03.2024 - Un articol din Jurnalul European de Cardiologie Preventiva, din septembrie 2022 spune ca daca bei doar o ceașca de cafea pe zi, vei avea o inima mai sanatoasa și risc general redus de mortalitate.De ce este important acest studiu? Ca și in ceea ce privește cercetarea in nutriție, acest studiu observațional…

Ce ar insemna pentru Romania trecerea la o economie de razboi. Generalul roman cu studii la Harvard University explica

22:45, 08.03.2024 - Țarile Uniunii Europene se pregatesc sa faca trecerea la o economie de razboi, iar Romania nu va face excepție. Generalul (r) Alexandru Grumaz explica, intr-un interviu pentru „Adevarul”, la ce ar trebui sa ne așteptam.

Spațiile comerciale de pe Aeroportul Otopeni au fost adjudecate. Cine a caștigat licitațiile

14:11, 05.03.2024 - Spațiile comerciale de pe Aeroportul Otopeni au fost adjudecate, a anunțat Compania Naționala Aeroporturi București (CNAB) la solicitarea „Adevarul”, precizand care sunt firmele caștigatoare.

Jocuri de putere in Coaliție. Ce lideri ai PSD și PNL prind un loc fruntaș pe lista pentru europarlamentare SURSE

20:10, 27.02.2024 - PSD și PNL au ajuns la un acord de principiu in ceea ce privește raportul de forțe pentru primele 20 de locuri de pe lista pentru europarlamentare, pe primele poziții fiind lideri cu greutate din cele doua formațiuni, potrivit informațiilor „Adevarul“.

Fermierul Theodor Ichim, FAPPR: „Noi ne descurcam pe persoana fizica, fiecare cum poate”

09:21, 23.02.2024 - Theodor Ichim, președintele  Forumului Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din Romania ( FAPPR), atrage atenția situației dificile in care se afla fermierii romani, care niciodata n-au trecut prin clipe așa de grele. Adevarul este ca aceștia au ajuns sa se descurce pe cont propriu in mare…

Sarah Prodan, adevarul despre intervențiile estetice. La ce procedura apeleaza. Anamaria Prodan: „Poate sa ma judece oricine”

19:30, 18.02.2024 - Sarah Prodan, fiica Anamariei Prodan, a intrat in cabinetul medicului estetician pentru o procedura care o ajuta in viața ei de sportiva. Doctorul a ținut sa precizeze ca bachetbalista nu are operații estetice și nici proceduri la nivelul feței.

Știrile Antena Stars. Gabi Badalau, adevarul despre mesajele de dragoste pe care i le-a trimis Claudiei Patrașcanu. Cand ar fi purtat conversația respectiva: „Cat de buna sau de minunata e...” / VIDEO

17:05, 12.02.2024 - Sambata, Claudia Patrașcanu a postat pe Instagram mai multe mesaje in care Gabi Badalau ii spunea artistei ca este un om corect și o mama minunata. Acum, afaceristul a reacționat și are o alta varianta, susținand ca fosta soție nu vrea altceva decat scandal.

Negocieri eșuate in Coaliție privind comasarea alegerilor. Discuțiile se reiau luni

18:55, 08.02.2024 - Coaliția de guvernare nu a ajuns, joi, la o concluzie finala cu privire la comasarea alegerilor, discuțiile pe aceasta tema urmand a fi reluate la inceputul saptamanii viitoare, au precizat surse politice pentru Adevarul.

Cuvinte cheie:

adevarul golanilor

Ce parere ai despre aceasta stire?