Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ADEVĂRUL DINCOLO DE ZVONURI Mituri despre sănătate

Publicat:

Este important sa fim critici cu informațiile pe care le primim și sa verificam intotdeauna sursele inainte de a accepta un mit despre sanatate The post ADEVARUL DINCOLO DE ZVONURI Mituri despre sanatate first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCESE ALIMENTARE Consumul excesiv de sare poate amplifica starea de sanatate a rinichilor

07:25, 23.04.2024 - Clorura de sodiu, cunoscuta sub numele de sare, este un element esențial in dieta noastra și se gasește natural in anumite alimente precum peștele și fructele de mare, iar producatorii o adauga in majoritatea alimentelor procesate. The post EXCESE ALIMENTARE Consumul excesiv de sare poate amplifica…

PROBLEME DE SANATATE CA POSIBILA CAUZA Decesul soției ambasadorului Rusiei in Romania

11:36, 09.04.2024 - Sursele citate anterior indica un infarct drept cauza decesului soției ambasadorului Rusiei la București. The post PROBLEME DE SANATATE CA POSIBILA CAUZA Decesul soției ambasadorului Rusiei in Romania first appeared on Informatia Zilei .

CONCLUZIA UNUI SONDAJ Tot mai mulți studenți se confrunta cu probleme de sanatate mintala

12:50, 08.04.2024 - Un sondaj național recent realizat pe un grup de 1.670 de studenți din 22 de orașe din Romania, a evidențiat o tendința ingrijoratoare... The post CONCLUZIA UNUI SONDAJ Tot mai mulți studenți se confrunta cu probleme de sanatate mintala first appeared on Informatia Zilei .

SANATATE ANIMALA Examenele trichineloscopice se fac exclusiv la cabinetele veterinare private

13:30, 28.03.2024 - Satmarenii care taie porci pentru consum propriu in acest sfarsit de saptamana, pot solicita examen trichineloscopic exclusiv in cadrul cabinetelor sanitare veterinare private, .... The post SANATATE ANIMALA Examenele trichineloscopice se fac exclusiv la cabinetele veterinare private first appeared…

SANATATEA NOASTRA Destramarea a trei mituri despre micul dejun prin intermediul investigațiilor științifice

09:46, 27.03.2024 - In anii ’60, micul dejun a fost proclamat „cea mai importanta masa a zilei”, cu referire la celebrele cuvinte ale nutriționistei americane Adelle Davis, care recomanda .... The post SANATATEA NOASTRA Destramarea a trei mituri despre micul dejun prin intermediul investigațiilor științifice first appeared…

SANATATE Tratamente naturiste,folosite de bunicii nostri

13:20, 19.02.2024 - Bunicile noastre foloseau numai remedii naturiste pentru a trata diferite afecțiuni. Medicamentele erau un lux pe vremea lor, de aceea iși preparau acasa remediile. The post SANATATE Tratamente naturiste,folosite de bunicii nostri first appeared on Informatia Zilei .

SANATATE Boala severa care poate fi prevenita prin masuri simple: botulismul

12:11, 14.02.2024 - Prin respectarea acestor masuri simple de igiena și siguranța alimentara, riscul de contractare a botulismului poate fi redus semnificativ. The post SANATATE Boala severa care poate fi prevenita prin masuri simple: botulismul first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?