Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevăratul câștigător al dezbaterii de la Antena 3 - SONDAJ. Ce părere aveți?

Publicat:

Gabriela Firea, Catalin Predoiu, Nicusor Dan si Daniel Barbu au participat luni seara la o dezbatere în perspectiva alegerilor pentru Primaria Capitalei.

A fost o dezbatere fara menajamente cu cei mai importanți candidați pentru fotoliul de Primar General.

Fiecare din cei patru au venit insoțiți de mai mulți susținatori. Iata care au fost aceștia:

Actrița Rodica Popescu Bitanescu, arhitectul Radu Nastase, Gabriela Szabo, Marcel Pavel, medicul Catalin Pivniceru, Ioana Costea – director al unei gradinițe, Simona Radu sunt susținatorii Gabrielei Firea.

Florin…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dincu, replica pentru Boc care a spus ca nu trebuie schimbați caii cand urci dealul: „In acest moment caii nu mai urca la deal, coboara la vale. In al doilea rand, caii au devenit marțoage, deci inca un motiv sa-i schimbam”

17:10, 11.05.2024 - Continue reading Dincu, replica pentru Boc care a spus ca nu trebuie schimbați caii cand urci dealul: „In acest moment caii nu mai urca la deal, coboara la vale. In al doilea rand, caii au devenit marțoage, deci inca un motiv sa-i schimbam” at Info real.

Cristian Moș va demisiona doar daca o va face și Alin Nica

13:36, 19.04.2024 - Dupa ce și-a anunțat candidatura ca independent la Primaria Timișoara, Cristian Moș a ramas fara atribuțiile de vicepreședinte al CJT, sau cel puțin așa a spus Alin Nica. Forța Dreptei i-a cerut și demisia lui Moș. In replica, acesta a venit cu o replica. Practic, spune ca și-ar da demisia doar dupa…

NBA - Parintii lui Kobe Bryant scot la licitatie o replica a unui inel de campion

15:11, 28.03.2024 - Parintii fostului star al echipei Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, au starnit o polemica dupa ce au decis sa scoata la licitatie o replica a primului sau inel de campion al ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), relateaza cotidianul L'Equipe, potrivit Agerpres. "Lakers", "World Champions",…

Drept la replica al conducerii Colegiului Pedagogic „Ștefan cel Mare” Bacau

14:20, 15.03.2024 - Va scriem in legatura cu articolul aparut in Ziarul de Bacau ediția din data de 14.03.2024, intitulat „EXCLUSIV! Dosar penal la Colegiul Pedagogic. Sunt cercetate o serie de sponsorizari facute școlii, de catre rude ale directoarei”, pentru a va aduce la cunoștința ca respectivul articol conține informații…

Cumparari directe Constanta: Anarecom Regioserv SRL a castigat doua contracte de la Primaria Gradina, in valoare de peste 300.000 de lei (DOCUMENTE)

13:31, 13.03.2024 - Primaria Gradina semnat cu Anarecom Regioserv SRL. Societatea a castigat, prin negociere directa, pe data de 11 martie 2024, doua contracte. Anarecom Regioserv SRL este controlata de Trif Nicolae Viorel.Primaria Gradina va amenaja canalul de scurgere ape pluviale si va moderniza 7 km de drumuri. In…

Marcel Ciolacu: Impreuna, alegem viața! Lucram alaturi de societatea civila in sprijinul pacienților oncologici

17:56, 04.03.2024 - Alexandra, Georgiana și Gabriela, trei femei puternice care au invins tipuri agresive de cancer, au venit luni la Palatul Victoria sa vorbeasca cu premierul Marcel Ciolacu despre lupta lor și despre cum pot fi sprijiniți pacienții oncologici.

Tarife uriașe pentru morți și vii. Orașul din țara unde texele pentru orice pas facut in cimitir s-ar putea tripla

12:45, 27.02.2024 - In Consiliul Local Bacau, in data de 29 februarie 2024 va fi supus aprobarii proiectul privind actualizarea tarifelor / taxelor pentru administrarea cimitirelor și serviciul de pompe funebre. Creșterea tarifelor, propusa recent de Societatea de Servicii Publice Municipale (SSPM) Bacau SA, societate…

Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj”

22:10, 21.02.2024 - Continue reading Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?