Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dîncu, replică pentru Boc care a spus că nu trebuie schimbați caii când urci dealul: „În acest moment caii nu mai urcă la deal, coboară la vale. În al doilea rând, caii au devenit mârțoage, deci încă un motiv să-i schimbăm”

Publicat:

Continue reading Dincu, replica pentru Boc care a spus ca nu trebuie schimbați caii cand urci dealul: „In acest moment caii nu mai urca la deal, coboara la vale. In al doilea rand, caii au devenit marțoage, deci inca un motiv sa-i schimbam” at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

Replici savuroase intre Boc și PSD: Boc: ”Nu schimbi calul cand urci dealul”/PSD: ”Trebuie sa schimbam mai mulți cai, ca sunt marțoage!

16:45, 11.05.2024 - Odata cu lansarea candidaturii pentru inca un mandat la Primaria municipiului Cluj-Napoca, primarul Emil Boc a facut o declarație savuroasa, in stilul caracteristic: ” Nu schimbi calul cand urci dealul”. Replica celor de la PSD nu s-a lasat aștepata astazi, odata cu lansarea candidaților la alegerile…

Boc: ”Nu schimbi calul cand urci dealul”/PSD: ”Trebuie sa schimbam mai mulți cai, ca sunt marțoage!

16:40, 11.05.2024 - Odata cu lansarea candidaturii pentru inca un mandat la Primaria municipiului Cluj-Napoca, primarul Emil Boc a facut o declarație savuroasa, in stilul caracteristic: ” Nu schimbi calul cand urci dealul”. Replica celor de la PSD nu s-a lasat aștepata astazi, odata cu lansarea candidaților la alegerile…

VIDEO Trioul Buda-Boc-Tișe a dat startul campaniei la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie. Motto-ul electoral l-a enunțat Emil Boc: „Nu schimb calul cand urc dealul”

17:10, 10.05.2024 - Continue reading VIDEO Trioul Buda-Boc-Tișe a dat startul campaniei la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie. Motto-ul electoral l-a enunțat Emil Boc: „Nu schimb calul cand urc dealul” at Info real.

Moment incredibil in Lille - Aston Villa: Emiliano Martinez a vazut al doilea galben la loviturile de partajare, dar a ramas pe teren și a aparat execuția decisiva! De ce nu a fost eliminat

23:10, 18.04.2024 - Portarul Emiliano Martinez (31 de ani) a fost protagonistul unui moment incredibil la loviturile de departajare din Lille – Aston Villa (2-1 dupa 120 de minute și 3-4 la penalty-uri), in returul sferturilor Conference League # A vazut cartonașul galben, al doilea, chiar in timpul executarilor loviturilor…

Kelemen Hunor. Nicusor Dan are sanse serioase sa castige

00:10, 18.04.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca acuzatiile referitoare la candidatul la Primaria Capitalei Catalin Cirstoiu trebuie lamurite, ele fiind „o vulnerabilitate” pentru el si pentru coalitie si totodata ii da actualului primar, Nicusor Dan, sanse pentru un al doilea mandat. „Ei sunt condamnati…

Inconștiența la volan pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj, un șofer de 22 de ani a ramas pieton patru luni dupa ce a fost surprins de aparatele radar ruland cu peste 200 km/h in localitate

10:10, 21.03.2024 - Continue reading Inconștiența la volan pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj, un șofer de 22 de ani a ramas pieton patru luni dupa ce a fost surprins de aparatele radar ruland cu peste 200 km/h in localitate at Info real.

„O sa te lase soțul” / Dana Nalbaru, acuzata ca nu se ingrijește. Ce replica a dat fosta cantareața

08:51, 21.03.2024 - Dana Nalbaru, criticata aspru de fani ca nu se mai ingrijește. Ce replica le-a dat fosta cantareața Continue reading „O sa te lase soțul” / Dana Nalbaru, acuzata ca nu se ingrijește. Ce replica a dat fosta cantareața at Tabu.

Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica”

20:10, 19.03.2024 - Continue reading Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?