Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACUM: Astra - CFR Cluj, echipele de start! Feri Dican revine pe banca vișiniilor

Publicat:

CFR Cluj nu a obținut inca nici o victorie in 2015 și a marcat un singur gol, dintr-o faza fixa, prin Chanturia. a fost demis dupa ratare a calificarii in finala , in fața lui "U" Cluj..

Citeste articolul mai departe pe stiridesport.ro…  

Sursa articol: stiridesport.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog SuperLiga: Universitatea Craiova vs CFR Cluj – Duel pentru cupele europene / Echipele de start

21:00, 25.04.2024 - Universitatea Craiova și CFR Cluj se intalnesc joi in Banie, in etapa cu numarul șase din play-off-ul SuperLigii, intr-un meci cu miza pentru pentru locurile doi și trei, care asigura calificarea in cupele europene. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Farul Constanța vs CFR Cluj – Duel pentru cupele europene / Echipele de start

20:05, 19.04.2024 - Farul Constanța și CFR Cluj se intalnesc vineri la Ovidiu intr-o partida in care ambele formații au nevoie de victorie pentru a spera la calificarea in cupele europene. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

Oțelul Galați - „U” Cluj, ultima semifinala a Cupei Romaniei, e live pe GSP.ro, astazi, de la 20:30 » Echipele probabile + cele mai tari cote

11:20, 18.04.2024 - Oțelul Galați - „U” Cluj, cea de-a doua semifinala a Cupei Romaniei disputata in manșa unica, va avea loc astazi, de la ora 20:30, și va fi redata liveTEXT de GSP.ro și in direct de catre Prima Sport 1 și Digi Sport 1. Invingatoarea din aceasta seara se va duela in finala Cupei Romaniei cu revelația…

LiveBlog CFR Cluj - FCSB, in etapa a patra a play-off-ului SuperLigii Romaniei / Avem echipele de start

20:30, 14.04.2024 - CFR Cluj - FCSB este capul de afiș al etapei cu numarul 4 din play-off-ul SuperLigii Romaniei. In cazul unui succes, FCSB face un pas uriaș catre titlul de campioana. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

Dan Petrescu revine in Superliga! Decizia a fost luata și poate sta pe banca etapa urmatoare

12:05, 08.04.2024 - Patronul CFR-ului, Ioan Varga, a batut palma cu Dan Petrescu și-l așteapta sa revina din Coreea de Sud pentru a prelua echipa. CFR Cluj și-a revenit rapid dupa umilința din Cupa Romaniei, 0-4 cu divizionara secunda Corvinul, servindu-i o corecție severa Rapidului: 4-1! Patronul Ioan Varga s-a ințeles…

LiveBlog Rapid București - CFR Cluj, in etapa 3 din play-off-ul SuperLiga / Avem echipele de start

20:00, 06.04.2024 - ​Rapid București și CFR Cluj se intalnesc intr-un duel de foc din etapa cu numarul 3 a play-off-ului SuperLiga. Ambele formații au nevoie de victorie pentru a ramane in lupta la titlu. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

Infrangeri pentru Politehnica Timisoara si Banat Girls in Cupa Romaniei la fotbal feminin

09:51, 21.03.2024 - Echipele timisene din elita feminina au debutat cu infrangeri in faza grupelor Cupei Romaniei. Politehnica Femina a suferit al doilea esec consecutiv in cateva zile acasa. Dupa infrangerea cu „U” Cluj din campionat, liderul SuperLigii a cedat si in duelul de ieri cu Csikszereda Miercurea Ciuc, scor…

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs Sepsi Sfantu Gheorghe (Ora 21:00) – Roș-albaștrii au șansa distanțarii / Echipele de start

20:40, 17.03.2024 - Dupa ce Rapid și CFR Cluj s-au incurcat in prima etapa din play-off-ul SuperLigii, FCSB are șansa sa se distanțeze la șapte puncte de locul secund in partida cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Meciul este LiveBlog pe HotNews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?