Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actriţa Monica Bellucci DIVORŢEAZĂ, după 14 ani de căsnicie

Publicat:

Unul dintre cele mai celebre cupluri din industria cinematografiei, Monica Bellucci si , divorteaza dupa 14 ani de casnicie. Cei doi au confirmat ca se despart de comun acord. 

Bellucci si Cassel s-au cunoscut pe platourile de filmare in 1996, iar trei ani m-ai tarziu s-au casatorit. Ei au impreuna doua fiice in varsta de sapte si trei ani. Aceasta este cea de-a doua casatorie a care se termina cu un divort. Anterior, ea a fost maritata cu un fotograf italian.

, in varsta de 48 de ani, este originara din Italia si a jucat in…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un cunoscut actor de la Hollywood a fost atacat pe o strada din New York

14:50, 13.05.2024 - Actorul Steve Buscemi a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in fața de un alt barbat. Actorul de la Hollywood pare sa fi fost victima unui atac la intamplare.

Un cunoscut actor a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital

13:10, 13.05.2024 - Actorul Steve Buscemi a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in fața de un alt barbat. Actorul de la Hollywood pare sa fi fost victima unui atac la intamplare.

Star Matinal. Cum a schimbat-o pe Maia Morgenstern rolul din filmul „Patimile lui Hristos”. A interpretat-o pe Fecioara Maria in urma cu 20 de ani: „Sunt conștienta ca...”

09:25, 03.05.2024 - Rolul din „Patimile lui Hristos” are, de departe, o semnificație speciala pentru Maia Morgenstern. A interpretat-o pe Fecioara Maria in urma cu 20 de ani. A jucat alaturi de alți actori importanți, iar filmul este considerat unul dintre cele mai de succes producții.

Kate Middleton și Prințul William vor sarbatori 13 ani de casnicie. Cum s-au cunoscut cei doi

13:45, 28.04.2024 - In ciuda greutaților din ultima vreme, Kate Middleton și Prințul William vor avea motive sa sarbatoreasca! Se vor implini 13 ani de cand cei doi și-au spus marele „Da” și s-au casatorit.

Doliu in cinematografia mondiala: Un actor cunoscut pentru rolul sau din serialul momentului de pe Netflix, a decedat la doar 27 de ani

13:55, 31.03.2024 - Hollywood-ul este cuprins de tristețe in urma veștii tragice a decesului lui Chance Perdomo la varsta de doar 27 de ani. Cunoscut pentru rolul sau dintr-un serial de succes de pe Netflix, tanarul actor și-a pierdut viața intr-un accident grav de motocicleta. „Pasiunea lui pentru arta și apetitul…

Celebrul actor și umorist Richard Lewis, cunoscut mai ales pentru rolul sau din serialul Curb Your Enthusiasm, a murit la varsta de 76 de ani

07:50, 29.02.2024 - Richard Lewis, cunoscut mai ales pentru rolul sau din serialul Curb Your Enthusiasm și pentru spectacolele sale de stand-up pline de umor negru, a murit la varsta de 76 de ani, in urma unui atac de cord.

Cancelar austriac, gasit vinovat

09:05, 24.02.2024 - Fostul cancelar conservator austriac Sebastian Kurz a fost gasit vinovat de falsa marturie vineri, in urma unui proces in care a fost acuzat ca a mintit in fata unei comisii parlamentare in timp ce era inca in functie, relateaza AFP si Reuters. „Sebastian Kurz este vinovat”, a declarat judecatorul la…

Comediantul Ewen MacIntosh, cunoscut drept Keith din The Office, a murit la varsta de 50 de ani

15:31, 21.02.2024 - Actorul și comedianul Ewen MacIntosh, cunoscut in special pentru rolul sau de „Big Keith”, in celebrul sitcom britanic „The Office”, a incetat din viața la varsta de 50 de ani. Ricky Gervais, creatorul serialului, l-a numit pe MacIntosh „un original absolut”.


Ce parere ai despre aceasta stire?