Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident sângeros în India, după ce un autobuz s-a răsturnat: cel puțin 20 de morți

Publicat:

Cel putin 20 de persoane si-au pierdut viata într-un accident grav de autobuz în statul indian (nord), a anuntat joi un înalt oficial al politiei, citat de agentia Xinhua, potrivit Agerpres. 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO/ Incediu puternic la Istanbul - Sunt cel puțin opt morți și se prefigureaza un bilanț terifiant

16:00, 02.04.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și alte noua au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit marți intr-o cladire din cel mai mare oraș din Turcia, Istanbul, noteaza Xinhua. Agenția de presa AFP relateaza ca cel puțin zece persoane au murit in urma unui incendiu din Istanbul, Turcia.Cel puțin…

Accident cumplit. Zeci de morți dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod, in Africa de Sud – VIDEO

08:55, 29.03.2024 - Un accident dramatic, produs joi in Africa de Sud, s-a soldat cu peste 40 de decese. Oamenii se aflau intr-un autobuz, care dupa ce a cazut intr-o rapa a fost cuprins de flacari. Din primele informații, a existat un singur supraviețuitor – un copil. Aproape toti pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane,…

Africa de Sud: Un autobuz a cazut de pe un pod. Sunt cel putin 45 de morti

23:31, 28.03.2024 - Aproape toti pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, si-au pierdut viata joi in Africa de Sud intr-un accident rutier grav, dupa ce vehiculul in care se aflau a cazut de pe un pod, de la aproximativ 50 de metri, relateaza AFP.

Cel putin cinci morti dupa ce un autocar s-a rasturnat pe autostrada A9, in apropiere de Leipzig

17:15, 27.03.2024 - Cel putin 5 persoane si-au pierdut viata si mai multe au fost ranite in urma unui accident de autocar produs miercuri pe autostrada A9 in apropiere de Leipzig (estul Germaniei), conform politiei germane, transmit DPA si Reuters.

Cel puțin cinci morți dupa ce un autocar plin cu oameni s-a rasturnat pe o autostrada din Germania

13:50, 27.03.2024 - Un accident grav cu cel putin 5 morti si un numar mare de raniti a avut loc, miercuri, pe o autostrada din Germania. Un autocar plin de oameni a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat langa Leipzig, relateaza BBC. 

Accident cumplit cu zeci de morți. Un autobuz s-a rasturnat si a cazut de pe un pod / FOTO

08:11, 28.02.2024 - Un accident cumplit a avut loc, de curand, in Mali. Dupa ce un autobuz s-a rasturnat si a cazut de pe un pod, cel puțin treizeci si unu de persoane și-au pierdut viața. Iata cum s-a produs accidentul!

Tragedie in Mali: Un autobuz s-a prabușit de pe un pod. Cel puțin 31 de morți

07:45, 28.02.2024 - Cel puțin 31 de oameni au murit in Mali, dupa ce un autobuz a cazut, marți, de pe un pod peste un rau in apropiere de orașul Kenieba din vestul țarii, a anunțat Ministerul Transporturilor, citat de Reuters.

Accident devastator in Mexic, intre un autobuz și un camion de marfuri. 19 morți și 22 de raniți VIDEO

08:55, 31.01.2024 - O coliziune frontala devastatoare, intre un autobuz și un camion de marfuri, a dus la decesul a 19 oameni, alți 22 fiind raniți. Tragicul eveniment a avut loc in statul nord-vestic al Mexicului, intr-o zona turistica frecventata de canadieni și americani.


Ce parere ai despre aceasta stire?