Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident rutier în fața Parlamentului: cinci persoane au fost rănite

Publicat:
Accident rutier în fața Parlamentului: cinci persoane au fost rănite

Accident rutier in fața Parlamentului: cinci persoane au fost raniteUn accident rutier grav a avut loc in aceasta dimineața in fața , iar cinci persoane au fost ranite, relateaza Antena 3 CNN.

Poliția rutiera este la fața locului și cerceteaza zona.

Din primele date reiese ca in accident au fost implicate doua autoturisme: o mașina a intrat in gardul din fața , iar cealalta mașina se afla in mijlocul drumului.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

BREAKING Micuța Danka a fost ucisa / Doua persoane arestate

12:15, 04.04.2024 - Președintele Serbiei Aleksandar Vucic a anunțat ca fetița disparuta in urma cu 10 zile, Danka Ilici, a fost ucisa. Doua persoane au fost arestate. Poliția a arestat doua persoane suspectate ca au ucis-o pe micuța Danka și și-au marturisit crima, a declarat Vucic in sesiunea extraordinara a Guvernului…

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident grav in Polonia. O mașina a intrat in mulțime, ranind 17 persoane, inclusiv trei copii. Doua dintre victime sunt in stare critica

18:06, 01.03.2024 - Un accident grav a avut loc in orașul polonez Szczecin, unde o mașina a intrat in mulțime, ranind 17 persoane, inclusiv trei copii. Doua dintre victime sunt in stare critica, conform informațiilor furnizate de Poland-24.com.

Accident la Balți: O șoferița a ajuns cu mașina in parapet, dupa ce s-a lovit cu un troleibuz caruia nu i-a acordat prioritate

12:35, 27.02.2024 - Poliția a confirmat un accident produs pe o strada din Balți cu implicare a doua unitați de transport. Preliminar s-a constatat ca șoferița mașinii „Volkswagen Passat” nu a acordat prioritate unui troleibuz care venea din sens opus in timp ce aceasta efectua manevra de intoarcere.

Accident grav in județul Dolj! Un sofer de 24 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-o caruta in care se aflau patru persoane / FOTO

08:05, 19.02.2024 - Un accident cumplit a avut loc, in urma cu o seara, in județul Dolj! Un șofer de 24 de ani și-a pierdut viața, dupa ce a intrat cu mașina intr-o caruța in care se aflau patru persoane, dintre care doi minori.

Grav accident de circulație pe cel mai periculos drum din Cluj in aceasta dimineața, doua persoane au decedat dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un tir

11:10, 02.02.2024 - Continue reading Grav accident de circulație pe cel mai periculos drum din Cluj in aceasta dimineața, doua persoane au decedat dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un tir at Info real.

Panica pe o șosea din Botoșani! In urma unui accident, o mașina in care se aflau mai multe persoane a luat foc

11:06, 30.01.2024 - Panica pe o șosea din Botoșani in aceasta dimineața! Un autoturism in care se aflau mai multe persoane a fost cuprins de flacari la scurt timp dupa ce barbatul care se afla la volan a pierdut controlul volanului intr-o curba și s-a izbit de un mal de pamant.


Ce parere ai despre aceasta stire?