Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident între Șiclău și Socodor: intervine elicopterul SMURD

Publicat:

In urma cu puțin timp a avut loc un accident rutier intre Șiclau și Socodor. Un autoturism a intrat in plin intr-un copac de pe marginea drumului, apoi s-a rasturnat. Doua persoane ranite, pentru una dintre acestea fiind solicitat elicopterul SMURD. The post Accident intre Șiclau și Socodor: intervine elicopterul SMURD appeared first on Arad 24 - Știri Conectate La Realitate .

Citeste articolul mai departe pe arad24.net…  

Sursa articol: arad24.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortar la Costesti - un barbat a decedat, doi sunt raniti; a intervenit elicopterul SMURD

16:05, 14.05.2024 - Un barbat a murit si doi au fost raniti in urma unui accident produs marti in orasul Costesti, cartierul Zorile, fiind implicate doua autoturisme, unul dintre acestea cu remorca, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges.

Impact teribil in vestul țarii – a fost nevoie de elicopterul SMURD

16:20, 09.05.2024 - Impact teribil in vestul țarii. Accident rutier grav pe DN 58, intre localitațile Paltiniș și Brebu, in care au fost implicate o camioneta și un autocamion ce transporta lemne. Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Caransebeș cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanța…

FOTO - Accident deosebit de grav pe Centura Capitalei: cel puțin un mort / Elicopterul SMURD a venit in zona

12:50, 25.04.2024 - Un accident rutier deosebit de grav a avut loc in urma cu puțin timp pe Centura Capitalei. Autoritațile au intervenit inclusiv cu elicopterul SMURD.Doua persoane sunt resuscitate in aceste momente de medici. Din primele date reiese ca o persoana a murit.

Accident rutier grav, pe A1: victime incarcerate și 4 mașini implicate; intervine elicopterul SMURD

13:41, 18.04.2024 - Pompierii sibieni intervin de urgența la un accident rutier pe A1 la un accident rutier in care sunt implicate mai multe mașini. Din primele informații exista o victima incarcerata și alte doua victime care au nevoie de asistența medicala. A fost chemat și elicopterul SMURD.

Grav accident in județul Galați. A intervenit elicopterul SMURD pentru a prelua de urgența un barbat

18:30, 12.04.2024 - Intr-o localitate din județul Galați, s-a produs un accident rutier grav. Un camion s-a rasturnat, cauzand scurgeri de combustibil. Un barbat a fost evacuat de un elicopter SMURD, in timp ce o femeie a fost transportata la spital cu o ambulanța.

Accident la ieșirea din Neudorf: s-a tamponat un camion cu o autoutilitara

17:16, 19.02.2024 - Un accident de circulație a avut loc in urma cu puțin timp la ieșirea din Neudorf spre Zabrani. In evenimentul rutier au fost implicate doua autovehicule, un camion și o autoutilitara, care s-au tamponat. Din primele informații sunt doua victime, șoferii celor doua autovehicule, ambii conștienți și…


Ce parere ai despre aceasta stire?