Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Ioana își caută disperată fratele, după ce ar fi plecat din spital. A dispărut după o noapte agitată

Publicat:

Toader a fugit din spital unde a fost operat. Intr-o zi de luni, barbatul a fost supus intervenției, iar miercuri a disparut. De atunci, familia lui il cauta și spune ca este de negasit. Sora lui se teme ca ar fi putut pați ceva.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Gabriel, fratele lui Costel, barbatul disparut in urma cu 27 de ani, detalii groaznice despre stana! Informații șocante: „L-a gasit mort” / VIDEO

19:16, 26.04.2024 - Gabriel, fratele lui Costel, barbatul care a disparut in urma cu aproximativ 27 de ani, a oferit detalii groaznice despre stana verișoarei! Noi informații șocante cu privire la acest caz cutremurator.

Acces Direct. Ioan este intr-o situație disperata! Barbatul il cauta de ani de zile pe unchiul sau: „Nu acuz pe nimeni, dar...” / VIDEO

19:20, 20.03.2024 - Ioan este intr-o situație disperata! Barbatul il cauta de ani de zile pe unchiul sau, Haraluța, care a disparut ca prin mister. Acesta spune ca nu acuza pe nimeni, insa vorbește despre fosta iubita a unghiului sau și despre familia ei. Iata ce declarații a facut cu privire la tot ceea ce s-a intamplat!

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

Acces Direct. Fratele Ioanei și patronul la care lucra, ultima discuție dinainte sa se interneze in spital. Toader ar fi avut halucinanții: „Parca a intrat in pamant”

19:10, 15.03.2024 - Ioana este disperata de cand fratele ei a plecat din spital. Toader este de negasit de pe 28 februarie, iar acum sora lui incearca sa afle ce s-a intamplat. Telefonul lui este și in prezent de negasit.

Acces Direct. Misterul de la ferma. Parinții iși cauta fiul cioban, disparut de peste 17 ani: ”A fost luat la stana”/ VIDEO

21:11, 27.02.2024 - Un tanar in varsta de 18 ani a disparut dupa ce a lucrat la o ferma, pentru o perioada scurta. Baiatul plecase de acasa in urma cu mai mulți ani și a stat la manastire, astfel ca legatura cu parinții nu era una apropiata.

Acces Direct. Doina a disparut in urma cu 6 luni! Copiii ei o cauta zilnic. Femeia, luata cu o mașina neagra: „” / VIDEO

18:35, 14.02.2024 - Un nou caz șocant a fost povestit astazi, pe data de 14 februarie 2024, la Acces Direct! Doina a disparut in urma cu 6 luni! Cei 6 copii ai ei se afla intr-o situație disperata și o cauta zilnic. Femeia a fost luata cu o mașina neagra, iar de atunci nu s-a mai intors acasa. Iata ce au transmis copiii…

Acces Direct. Doi parinți iși cauta copilul despre care li s-a spus ca a murit in spital, in urma cu 44 de ani. De ce cred amandoi ca fiica lor traiește / VIDEO

17:35, 05.02.2024 - Angela și Ion au devenit parinți in urma cu 44 de ani, atunci cand femeia a adus pe lume o fetița. Micuța a fost nascuta prematur la un spital din Alexandria, dar la atația ani distanța, cei doi cred ca, de fapt, fiica lor a fost furata din spital și data altei familii.


Ce parere ai despre aceasta stire?