Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Gabriel, fratele lui Costel, bărbatul dispărut în urmă cu 27 de ani, detalii groaznice despre stână! Informații șocante: „L-a găsit mort” / VIDEO

Publicat:

Gabriel, fratele lui Costel, barbatul care a disparut in urma cu aproximativ 27 de ani, a oferit detalii groaznice despre stana verișoarei! Noi informații șocante cu privire la acest caz cutremurator.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Ce știe Gheorghe, fratele lui Costel, despre dispariția lui și munca la stana. Ar fi mai multe persoane care ar fi avut aceeași soarta ca și el: ”L-a gasit mort” / VIDEO

19:31, 25.04.2024 - In cazul dispariției lui Costel a intervenit și Gheorghe, fratele sau. Barbatul ar deține informații importante in acest caz. Costel ar fi lucrat la o ferma, unde și alte persoane ar fi avut aceeași soarta ca și el. Iata ce s-ar fi intamplat la acea ferma, in urma cu mai bine de 20 de ani.

Acces Direct. Noi detalii in cazul lui Costel, barbatul disparut in urma cu 27 de ani. Ce i-ar fi povestit varul lui surorii barbatului: „A inceput cu mesajele”

19:51, 24.04.2024 - Dumitrița nu știe nici dupa ani buni ce s-a intamplat cu fratele ei care pe atunci avea 14 ani. Femeia susține ca varul lui, Ovidiu, ar fi știut mai multe, dar nu ar fi vrut sa spuna unele detalii și familiei, ca mai apoi in 2020 sa ii trimita un mesaj in care i-a spus ca barbatul ar fi murit.

Acces Direct. Un barbat, disparut fara urma, dupa o vizita la sora lui. Nimeni nu mai știe nimic de Costel de ani de zile / VIDEO

18:55, 23.04.2024 - Un barbat a disparut fara urma, dupa o vizita obișnuita la sora lui. Nimeni nu mai știe nimic de Costel de foarte multa vreme. Ultima oara a fost vazut cu verișorul lui, care nu vrea sa ofere detalii despre caz.

Acces Direct. Fiul dat disparut de familie ar fi fost sechestrat la stana! Baiatul s-a intors acasa cu povești infioratoare: ”M-a bagat in duba” / VIDEO

19:15, 11.04.2024 - Fiul dat disparut de tatal tau a fost gasit, la scurt timp dupa ce a fost anunțata intervenția familiei sale la Acces Direct. Baiatul ar fi fost sechestrat la o stana, unde ar fi muncit cu forța. S-a intors acasa cu povești ingrozitoare.

Atacul terorist din Rusia a fost planuit cu lux de detalii! Informații șocante

11:40, 24.03.2024 - In urma recentului atac terorist devastator din Moscova, Rusia, noile informații dezvaluie o imagine tulburatoare a modului in care a fost planificat și executat de catre gruparea terorista ISIS. Ce a spus analistul Ștefan Popescu.

Acces Direct. Ce s-a intamplat in ziua dispariției lui Marian, tanarul gasit mort. Noi detalii halucinante in cazul crimei de la stana / VIDEO

19:40, 19.03.2024 - Anchetatorii au dezvaluit ce s-a intamplat in ziua dispariției lui Marian, tanarul care a fost gasit mort dupa aproape trei saptamani de la dispariție. Iata noi detalii halucinannte in cazul crimei de la stana.

Acces Direct. Ioana iși cauta disperata fratele, dupa ce ar fi plecat din spital. A disparut dupa o noapte agitata

18:36, 15.03.2024 - Toader a fugit din spital unde a fost operat. Intr-o zi de luni, barbatul a fost supus intervenției, iar miercuri a disparut. De atunci, familia lui il cauta și spune ca este de negasit. Sora lui se teme ca ar fi putut pați ceva.

Acces Direct. Dezvaluiri șocante despre antrenorul de șah, cel care i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-au ucis pe profesorul disparut: „I-a dat un pumn de l-a lasat lat”

20:00, 13.02.2024 - Antrenorul de șah al lui Bogdan i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-ar fi ucis pe profesorul disparut și ca i-ar fi ascuns trupul. Un telespectator susține ca are ai multe informații despre el și ca, de fapt, barbatul este o fire conflictuala.


Ce parere ai despre aceasta stire?