Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A slăbit aproape de 80 de kilograme după un incident jenant în avion. Află ce s-a întâmplat FOTO

Publicat:

, in varsta de 23 de ani, era nerabdatoare sa ajunga acasa de la Berlin, la din , in iulie anul trecut, dupa terminarea studiilor sale pentru diploma de masterat in orașul german.

Dar ea a fost umilita atunci cand s-a asezat pe scaun și a descoperit ca trebuie sa se mute din cauza dimensiunii ei, și pentru ca avea nevoie de o prelungire la centura de siguranta.

Holly cantarea aproape 150 de kilograme si purta dimensiunea 28 la haine.

Ea a reusit intre timp sa slabeasca si sa ajunga la dimensiunea 12 la haine. Holly…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce a mancat la micul dejun o femeie care a reușit sa slabeasca 45 de kilograme: „ajunge pana la pranz și te simți bine“

09:31, 22.05.2024 - O utilizatoare TikTok a impartașit o rețeta de mic dejun care a ajutat-o sa slabeasca 45 de kilograme, din cele 100 pe care le avea. Este o rețeta simpla, ușor de facut și la indemana tuturor.

Boeing nu are o piesa pentru avioanele 787 Dreamliners din cauza sancțiunilor impotriva Rusiei. Cum este posibil

08:00, 04.05.2024 - Compania Boeing s-a confruntat cu dificultați in producția de avioane de pasageri 787 Dreamliner din cauza sancțiunilor pe care țarile occidentale le-au introdus impotriva Rusiei. Producatorului ii lipsește una dintre piese, care era realizata de o uzina de langa Moscova, a dezvaluit Wall Street Journal.Inainte…

Incendiul de la acoperișul blocului din Radauți a izbucnit de la un coș de fum neprotejat. Pompierii au reușit sa stinga flacarile (FOTO)

16:30, 20.04.2024 - ISU Suceava a transmis ca pompierii au reușit sa stinga incendiul izbucnit astazi, in jurul orei 11:00, la acoperișul unui bloc de locuințe cu doua scari din municipiul Radauți. Pompierii militari mai lucreaza inca pentru indepartarea efectelor negative generate in urma incendiului. Cauza probabila…

Penurie de alimente și creșteri de prețuri fara precedent in Marea Britanie din cauza vremii nefavorabile. „Piețele s-au prabușit”

19:30, 16.04.2024 - Marea Britanie se confrunta cu penuria de alimente și cu creșterea prețurilor, deoarece vremea extrema legata de schimbarile climatice provoaca producții scazute in fermele locale și in strainatate, potrivit The Guardian.

Cum a reușit Minodora sa slabeasca 30 de kilograme și care este secretul ei pentru a se menține in forma

10:35, 16.04.2024 - Artista a inceput procesul de slabire in 2017. A facut o operație de micșorare a stomacului și a ținut dieta. Insa și-a pierdut mama in 2022, iar pierderea a afectat-o mult, incat s-a ingrașat din nou.Minodora a reușit sa dea jos 30 de kilograme in cateva luni, ajungand la de 68 de kilograme. Acum,…

Alerta pe Otopeni. Un avion turcesc a aterizat de urgenta din cauza unei amenințari cu bomba

23:30, 12.04.2024 - Aterizare de urgența pe Aeroportul Otopeni, vineri seara, dupa o alerta cu bomba la bordul unei aeronave din Turcia. Citește și: Medic ATI de la Fundeni, gasit mort in spital Aeronava care circula pe ruta Varșovia-Istanbul, cu 158 de pasageri la bord, a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni dupa…

Star Matinal. Cum se menține Francisca, iubita lui TJ Miles, dupa ce a slabit peste 20 de kilograme. Nu crede in diete: „Traim ca niște oameni normali”

12:45, 20.03.2024 - Francisca a reușit sa slabeasca 20 de kilograme, iar de cand a trecut printr-o transformare radicala, bruneta este mult mai atenta la alimentație. Nici sportul nu lipsește din activitațile ei zilnice.

Andreea Marin a slabit 20 de kilograme ajungand la greutatea pe care o avea in liceu. Cum arata vedeta acum. „Nu am de gand sa mai continui”

17:45, 19.03.2024 - Andreea Marin, in varsta de 49 de ani, a slabit 20 de kilograme și a marturisit ca nu a luat aceasta decizie pentru silueta, ci din cauza unei probleme de sanatate, fara sa fie influențata de vreun comentariu negativ.Vedeta nu putea sa respire bine și se confrunta cu atacuri de panica și alte complicații.…


Ce parere ai despre aceasta stire?