Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A rămas fără moștenire după 12 ani şi 50 de procese. Nu mai este pământ

Publicat:

al Romaniei la Nisa, Grigore de Fay, urmasul unor vechi boieri din Moldova, a fost plimbat de la Prefectura la primarii, de la primarii la , de la ADS la instante si inapoi pana cand de mostenirea s-a nu a mai ramas nimic, relateaza  Ziarul de Iași . Ultima sentinta, a , pune capat demersurilor lui de Fay in vederea reintregirii averii familiei. Deși are dreptul la moștenire, nu mai exista pamant. Magistratii nu au putut gasi nicio solutie pentru punerea in posesie a lui de Fay. Ei au stabilit ca petentul este…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

EDITIE SPECIALA. Cea mai importanta sarbatoare a Crestinatatii se vede si se aude la Observator Antena 1: transmisiuni LIVE

15:20, 02.05.2024 - Cea mai importanta sarbatoare a lumii crestine se vede la Observator Antena 1. Echipele Observator aduc emotia Invierii din cel mai sfant loc de pe Pamant, Mormantul de la Ierusalim, pana in inima Romaniei, cu transmisiuni speciale din Capitala, de la Iași si de la malul marii, intr-o editie speciala…

Lupta pentru putere in clanul Corduneanu! Cine sunt pretendenții la ”tron”, dupa decesul lui Costel Corduneanu

15:11, 23.04.2024 - Moartea lui Costel Corduneanu, zis ”Ștefan cel Mare al Moldovei”, a lasat liber ”tronul” celui mai puternic clan interlop din Iași.Acum sunt trei pretendenți la șefia gruparii interlope din Moldova, iar cel mai bin poziționat este Petronel Corduneanu, cel mai mare dintre cei 12 frați (9 baieți și 3…

Academician Ion H. Ciubotaru prezinta Anuarul Muzeului Etnografic al Moldovei (XXIII) – joi, 11 APRILIE a.c., ora 21:03 – in emisiunea TRADIȚII cu Dumitru Șerban

07:25, 10.04.2024 - In emisiunea de astazi, relatam de la prezentarea publicației științifice Anuarul Muzeului Etnografic al Moldovei, Numarul XXIII, publicație de inalta ținuta academica, inițiata de catre regretatul om de cultura Vasile Munteanu (1966-2012); Anuarul a fost lansat, la Iași, nu demult, in Sala „Petru Caraman”…

(AUDIO) Iași: Revendicarile salariale ale angajaților de la Palatul Culturii, susținute de directorul interimar al Complexului Muzeal „Moldova”

11:55, 04.04.2024 - Directorul interimar al Complexului Național Muzeal „Moldova” Iași, Andrei Apreotesei, și-a exprimat astazi susținerea fața de revendicarile salariale ale angajaților de la Palatul Culturii. Andrei Apreotesei a subliniat faptul ca doar un angajat bine platit și motivat poate sa dea randamentul minim…

Iasi: Peste 150 de angajati ai Complexului Muzeal National ‘Moldova’ vor intra in greva japoneza

16:55, 03.04.2024 - Peste 150 de angajati in cadrul Complexului Muzeal National ‘Moldova’ Iasi vor declansa, joi, o greva japoneza, nemultumiti fiind de discriminarile salariale. Liderul sindicalistilor din Complexul Muzeal National ‘Moldova’ Iasi, muzeograful Celia Iacob, a declarat, pentru Agerpres, ca la protestul care…

Nicolae Ciuca: Autostrada Moldovei, cel mai important obiectiv de infrastructura al tarii in momentul de fata / O coalitie consolidata a adus stabilitate, care ne-a permis sa avem rezultate si sa ne indeplinim obiectivele din programul de guvernare

10:55, 22.03.2024 - Suntem in echipa si acest lucru subliniaza ca lucrurile durabile se fac doar in echipa. Ne aflam pe Autostrada A7, autostrada care reprezinta un vis al cetatenilor din zona de est a tarii, pentru zona Moldovei. Este un obiectiv care se realizeaza cu bani europeni si aici vedem cat de importanta este…

„Armonii sacre” – Corul academic „Gavriil Musicescu” la Palatul Culturii din Iași

08:40, 05.03.2024 - Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, in parteneriat cu Filarmonica „Moldova” Iași, invita publicul la Concertul „Armonii sacre”, susținut de Corul academic „Gavriil Musicescu”, care va avea loc joi, 7 martie 2024, de la ora 19.00, in Sala „Henri Coanda” de la Palatul Culturii. Corul academic „Gavriil…

INEDIT – Cum va arata primul nod turbion din Romania

18:50, 10.02.2024 - Romania va avea primul nod rutier turbion. Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere din Romania a facut publice imagini de pe șantier, acestea fiind impresionante. Pe Lotul 3 al Autostrazii Bacau-Pașcani se contruiește cel mai mare și primul nod rutier turbion din Romania, aflat…


Ce parere ai despre aceasta stire?