Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit femeia din accidentul de la Băleşti

Publicat:

Femeia care a fost ranita in accidentul de la Balesti din data de 02.03.2016 a decedat saptamana trecuta din cauza leziunilor. Aceasta a traversat neregulamentar și a fost acroșata de un autoturism.

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un sofer a murit, dupa ce a intrat cu masina in parapetul metalic dintre sensurile de mers ale autostrazii A1. VIDEO

20:35, 23.04.2024 - Un barbat de 38 de ani a murit, marti seara, dupa ce autoturismul pe care il conducea a intrat in glisiera metalica dintre sensurile de mers ale autostrazii A1, in judetul Arges, relateaza News.ro.Accidentul a avut loc pe Autostrada A1, la km 82, in judetul Arges. "Din verificarile preliminare efectuate…

MAE, cu precizari despre accidentul in care au murit doi tineri, in Italia: Printre victime nu sunt cetațeni ai RM

14:25, 15.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe vine cu precizari, in contextul informațiilor publicate de mass media italiana, precum ca un moldovean de 23 de ani, rezident in Pescara, a decedat in urma unui grav accident rutier, produs in noaptea de joi spre vineri, 12 aprilie, in Italia.

Trei tineri, dintre care doi frați, au murit intr-un accident produs in Neamț. Masinile in care se aflau s-au ciocnit violent si apoi s-au rasturnat in curtile unor gospodarii

11:40, 31.03.2024 - Trei tineri, de 17, 18 si 23 de ani, si-au pierdut viata, iar alți trei au fost raniți, dupa ce mașinile in care se aflau s-au ciocnit violent. Accidentul teribil s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in comuna Borca.

Accident grav pe o șosea din Banat. Un barbat a murit, alte șase persoane au fost ranite UPDATE Cum s-a petrecut accidentul (foto)

15:20, 24.03.2024 - Teribil accident de circulație, duminica la pranz, pe centura ocolitoare a Caransebeșului, in județul Caraș-Severin. In coliziune au fost implicate trei autoturisme, fiind raportate inițial șapte victime Pentru salvarea victimelor, la fața locului au fost mobilizate patru echipaje de pompieri militari…

Accident grav la Telenești: Un baiat de 15 a murit, dupa ce un BMW a intrat in caruța in care se afla

14:00, 18.03.2024 - Un copil de 15 ani a murit, iar alt minor a fost transportat in stare grava la spital, dupa ce un BMW a intrat in caruța in care se aflau. Accidentul tragic a avut loc sambata seara, in jurul orei 20:11, pe traseul Chiștelnița și Scorțeni.

Accident in județul Buzau. O persoana a murit și alte patru au fost ranite

15:51, 23.02.2024 - O persoana a murit și alte patru au fost ranite vineri intr-un accident produs pe DN2E85, la ieșire din Ramnicu Sarat catre Focșani, județul Buzau. Accidentul a fost provocat de un sofer care a pierdut controlul. Masina sa a ricosat in alt autoturism.

Sfarșit tragic pentru un tanar de 23 de ani din Bistrita. A murit dupa ce a fost accidentat mortal de un tren

14:35, 20.02.2024 - Un accident feroviar a avut loc, marti, in judetul Bistrita Nasaud, unde un tren regio a lovit un tanar de 23 de ani. In urma evenimentului, barbatul a murit. Trenul a inregistrat peste jumatate de ora de intarziere. Accidentul a avut loc pe raza municipiului Bistrita. „Din primele date, trenul regio…

A murit barbatul ranit in accidentul din Lunca Corbului

15:06, 07.02.2024 - Doua mașini și un camion au fost implicate intr-un accident rutier, miercuri, in comuna Lunca Corbului, sat Langești. Pompierii au gasit doua victime. Un barbat in varsta de 65 de ani era incarcerat. A fost extras din mașina, dar barbatul nu a raspuns manevrelor de resuscitare.

Cuvinte cheie:

murit accidentul balesti

Ce parere ai despre aceasta stire?