Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost inventată prăjitura care îmbunătățește sănătatea creierului. Ce ingrediente conține

Publicat:

Intr-o perioada in care tot mai multe persoane vorbesc despre a avea o minte sanatoasa si in armonie si echilibru cu un corp sanatos, oamenii de știința de la din Sidney in colaborare cu un patiser susțin ca au inventat o prajitura care ar putea imbunatați sanatatea creierului. Ce ingrediente conține.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Beneficiile nebanuite ale turmericului: intarește sistemul imunitar și imbunatațește sanatatea mintala

17:35, 17.04.2024 - In ultimii ani, popularitatea turmericului a crescut vertiginos, grație beneficiilor pe care le are asupra sanatații. Pe langa faptul ca da o aroma aparte preparatelor, acest condiment este bogat in mangan, fier, potasiu și vitamina C, relateaza Real Simple.

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Suplimentul zilnic de fibre poate imbunatați funcția creierului la adulții in varsta, potrivit unui studiu recent

15:55, 01.04.2024 - Nutriționiștii au demonstrat, recent, ca sanatatea intestinala și sanatatea creierului pot fi imbunatațite cu ajutorul unor suplmente. Noi cercetari arata un supliment de fibre ar putea fi folosit pentru a imbunatați funcția creierului la adulții in varsta.

Ce condimente poți adauga in cafeaua de dimineața. Susțin sanatatea organismului

16:55, 11.03.2024 - Adaugarea anumitor condimente in ceașca ta de cafea nu ofera doar o savoare speciala, ci poate stimula sanatatea creierului pe termen lung. Indiferent daca sunt presarate peste cafea sau incluse, aceste condiment ofera un adaos delicious rutinei cafelei de dimineața. Propunerile care urmeaza pot fi…

Cat de sanatoasa este, de fapt, painea integrala. Puțini știu ce ingrediente conține

21:00, 03.03.2024 - Painea integrala a inceput sa fie din ce in ce mai consumata in Romania. Se gasește in toate supermarketurile și are un preț accesibil. Insa, puțini sunt cei care știu din ce ingrediente este facuta. Iata cat de sanatoasa este.

Ingredientul special care ajuta la sanatatea creierului. Se gatește in orice bucatarie

21:10, 14.02.2024 - Sanatatea creierului este foarte importanta, astfel ca alimentația este un factor decisiv. Pentru a-l pastra in contiții optime, consuma un aliment simplu. El se gasește in fiecare bucatarie și da un gust special tuturor tipurilor de mancare.

Planta din bucataria ta care iți imbunatațește memoria. Specialiștii spun ca ajuta la menționerea sanatatații creierului 

09:55, 04.02.2024 - Exista o planta pe care, cu siguranța, și tu o ai in bucatarie și o folosești in diferite mancaruri, insa nu ai idee ca are mari beneficii asupra memoriei și te ajuta la menținerea sanatatații creierului. Iata ce spun specialiștii.


Ce parere ai despre aceasta stire?