Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A ascuns o armă pneumatică în torpedoul mașinii și s-a pornit în România: Un tânăr de 25 de ani, prins de vameși

Publicat:

Un tanar, in varsta de 25 de ani, a fost prins de vameși cu o arma pneumatica la ieșirea din țara. Acesta ar fi ascuns-o in torpedoul unui autoturism ce se deplasa spre Romania. Cazul a avut loc la vama Sculeni.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Tanar de 25 de ani, din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști: A fost prins „MORT DE BEAT” și fara permis, la volanul unei mașini. Este cercetat și proprietarul mașinii

12:20, 29.04.2024 - Tanar de 25 de ani, din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști: A fost prins „MORT DE BEAT” și fara permis, la volanul unei mașini. Este cercetat și proprietarul mașinii Tanar de 25 de ani, din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști: A fost prins „MORT DE BEAT” și fara permis, la volanul unei mașini. Este cercetat…

Un ucrainean, prins cu trei acte false la frontiera Sculeni: Ce a declarat polițiștilor

07:35, 23.04.2024 - Politiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Vest documenteaza un cetațean al Ucrainei in legatura cu actele depistate care conțin indici de falsificare. Cazul a fost consemnat in punctul de trecere a frontierei Sculeni.

Tanar ascuns printre saci cu pufuleți, descoperit la Punctul de Trecere a Frontierei!

14:45, 14.04.2024 - Polițiștii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II au depistat un tanar in varsta de 16 ani, pe care doi cetațeni romani au incercat sa il scoata fraudulos din țara, ascuns pe bancheta din spate a unui autoturism, printre saci cu pufuleți. Astfel, la Punctul de Trecere a Frontierei…

Un tanar de 22 de ani, cautat internațional, prins in Bihor. Barbatul a comis o crima in Franța

16:10, 07.04.2024 - Un tanar de 22 de ani, cautat la nivel internaționa, a fost reținut de autoritațile din Romania, la Bihor. Pe numele sau a fost emis un mandat european de arestare, fiind anchetat intr-un dosar de ucidere din culpa in Franța.

(video) Beat și fara permis, la volanul unei mașini inchiriate: Un tanar din Ungheni, prins de oamenii legii

11:51, 27.03.2024 - Un barbat de 28 de ani din satul Negurenii Vechi risca 1 an de inchisoare dupe ce a fost prins in stare de ebrietate la volan. Cazul a avut loc pe data de 26 martie, iar in urma documentarii oamenii legii au stabilit ca individul nu deținea permis de conducere.

A ascuns o arma pneumatica printre bagaje și s-a pornit acasa: Un șofer din Moldova, oprit la intrarea in țara

14:21, 26.03.2024 - Un barbat din Moldova a fost prins la intrarea in țara cu o arma pneumatica, pe care a ascuns-o printre bagaje. Potrivit Poliției de Frontiera, acesta s-a prezentat la control in punctul de trecere a frontierei Leușeni, aflandu-se la volanul unui microbuz care revenea din Germania.

Un tanar de 16 ani cautat pentru crime si atacuri cu bomba, prins in Romania si predat autoritatilor suedeze

13:46, 28.02.2024 - Un adolescent de 16 ani, cu cetatenie suedeza, membru al unei grupari criminale care se ocupa cu comiterea de omoruri si atacuri cu bomba, a fost predat, miercuri, de politistii romani, unei escorte din Suedia pentru a fi dus in tara natala.

Tanar de 19 ani, prins și arestat pe Aeroportul Otopeni in cazul pistolului furat din Voluntari

17:25, 08.02.2024 - Un barbat de 19 ani a fost arestat joi pe Aeroportul Otopeni. Acesta era dat in urmarire pentru furt și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, in dosarul care vizeaza furtul unui pistol, a cartușelor aferente și a unor bijuterii, dintr-o locuința din Voluntari.Polițiștii Serviciului de Investigații…


Ce parere ai despre aceasta stire?