Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un tânăr de 22 de ani, căutat internațional, prins în Bihor. Bărbatul a comis o crimă în Franța

Publicat:

Un tanar de 22 de ani, cautat la nivel internaționa, a fost reținut de autoritațile din Romania, la Bihor. Pe numele sau a fost emis un mandat european de arestare, fiind anchetat intr-un dosar de ucidere din culpa in Franța.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

UPDATE. Paul de Romania, prins in Malta. Franța a refuzat deja extradarea lui

14:20, 29.04.2024 - UPDATE: Seful Politiei Romane, Benone-Marian Matei, a anunțat ca Paul Phillipe al Romaniei a fost localizat intr-un resort din Malta in urma informatiilor transmise de politistii romani, el fiind impreuna cu sotia sa. ”A avut loc un schimb de informatii cu Politia din Malta. In urma informatiilor transmise…

Breaking | Așa-zisul prinț Paul al Romaniei, prins in Malta (surse)

19:50, 28.04.2024 - Așa-zisul prinț Paul al Romaniei a fost prins in Malta, la mai puțin de o luna dupa ce o instanța din Franța a refuzat predarea acestuia catre autoritațile din Romania, in vederea executarii unei pedepse cu inchisoarea.

Bihorean urmarit internațional pentru un accident mortal comis in Franța, prins in Tinca

12:06, 05.04.2024 - Un barbat de 22 de ani, originar din localitatea bihoreana Gurbediu și cautat de anchetatorii francezi pentru un accident mortal comis in Hexagon, a fost prins, joi dimineața, de polițiștii bihoreni.

Tanar cautat pentru tentativa de omor, dupa ce a injunghiat doi barbați pe strada, la Timișoara, prins de polițiști

16:30, 13.03.2024 - Un tanar in varsta de 21 de ani, suspectat de tentativa de omor, dupa ce in toamna anului trecut a atacat doi barbați pe strada, la Timișoara, a fost prins cateva luni mai tarziu de polițiști. Maine, 14 martie, el va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei masuri preventive.

Un tanar de 16 ani cautat pentru crime si atacuri cu bomba, prins in Romania si predat autoritatilor suedeze

13:46, 28.02.2024 - Un adolescent de 16 ani, cu cetatenie suedeza, membru al unei grupari criminale care se ocupa cu comiterea de omoruri si atacuri cu bomba, a fost predat, miercuri, de politistii romani, unei escorte din Suedia pentru a fi dus in tara natala.

Roman urmarit international, prins cand circula cu autobuzul fara bilet in Franta

16:20, 19.02.2024 - Un roman urmarit internațional a fost identificat si retinut in Franța, dupa ce polițiștii locali l-au prins in transportul in comun fara bilet. S-a intamplat intr-un orașel din zona centrala a țarii, unde recent a fost inființata o brigada speciala de control, tocmai pentru ca numarul celor care foloseau…

Polițist clujean, prins in flagrant la UNTOLD 2023, oferind droguri unei politiste sub acoperire!

16:56, 13.02.2024 - Rareș Cristian Groze, polițist al Brigazii de Operațiuni Speciale Cluj, a fost prins in flagrant la UNTOLD 2023, oferind droguri unei polițiste sub acoperire. Totul s-a intamplat in data de 5 August 2023, cand Rareș Cristian Groze, alaturi de fratele sau, acesta fiind tot polițist, au ales sa-și petreaca…

Un tanar si-a ucis parintii in Brasov, apoi a sunat la 112 si s-a autodenuntat: Se intorsese din Franta, unde lucra la un restaurant

15:30, 07.02.2024 - Dubla crima oribila, noaptea trecuta, in orasul Sacele din judetul Brasov, Romania. Un tanar si-a omorat parintii, iar azi dimineata, cand a realizat ce a facut, a sunat la 112 si s-a autodenuntat, scrie observatornews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?