Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

9 cărți de inimă roșie

Publicat:
9 cărți de inimă roșie

​​​​​​​Carți de ințelepciune și fin meșteșug (al gandirii, evident) va propun astazi la „Biblioteca”. Sper sa le cercetați (atent), sa le indragiți, sa le puneți deoparte. Pentru totdeauna. 

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Biblioteca la metrou: calatorii din stația Piața Unirii pot citi și imprumuta carți

20:50, 16.02.2024 - Calatorii din stația de metrou Piața Unirii pot citi și imprumuta carți. In zona, a fost amplasat un raft cu carți. Este vorba despre un proiect cultural care va fi implementat in mai multe stații de metrou din București.

Carți și mobilier de biblioteca, gratuite pentru școlile și liceele din Romania. Mai sunt 4 zile de inscrieri!  

19:30, 17.01.2024 - De mai bine de 20 de ani, autoritațile din Romania ignora pur și simplu bibliotecile școlare, nivelul investiților in acest domeniu fiind 0. In acest context, o fundație romaneasca a inițiat un concurs care va avea ca rezultat completarea fondului de carte cu volume noi, dar și utilarea cu mobilier…

„Biblioteca de sub brad”: Guvernul a adunat carți in cadrul unei campanii naționale

22:50, 11.01.2024 - Prim-ministrul Dorin Recean face totalurile inițiativei „Biblioteca de sub brad”: Peste 5500 de carți donate de sute de oameni. „Inițiativa „Biblioteca de sub brad”, in cadrul campaniei „Hai acasa de Craciun”, a adunat sute de oameni frumoși și darnici, care au donat peste 5500 de carți ce vor ajunge…

Rasfațuri literare. ​​​​​​​9 carți ale vacanței de iarna

06:50, 04.01.2024 - Ați completat deja fișa la „Biblioteca”? Nu? Atunci, țineți cont de urmatoarele recomandari de lectura (alese cu inima deschisa și cu mintea antrenata). N-aveți nimic de pierdut. Dimpotriva.

Serviciul Vamal a donat carți in cadrul campaniei „Biblioteca de sub brad”

16:40, 16.12.2023 - Funcționarii vamali din cadrul Aparatului Central al Serviciului Vamal și din cadrul Birourilor vamale Centru, Nord și Sud au adunat mai multe carți, fiind convinși ca aceste carți vor ajunge sa motiveze și sa impulsioneze copiii care le vor lectura. De la inceputul saptamanii curente, zilnic, sub bradul…

(P) 3 carți de Igor Bergler pe care trebuie sa le ai in biblioteca

17:25, 11.12.2023 - Unul dintre cei mai populari autori romani contemporani este Igor Bergler. Este autorul celei mai bine vandute carți din ultimii 30 de ani din Romania și ne incanta de fiecare data cu romane excepționale. Iata ce titluri poți comanda de la BOOKZONE, pentru a te bucura de scrierile excepționale ale autorului.

Cate trepte trebuie sa urci zilnic. Sport gratis pentru o inima sanatoasa

10:05, 01.12.2023 - Urcatul scarilor este o metoda simpla și eficienta de a ne reduce riscul de boli cardiovasculare, potrivit unui studiu. Afla cate trepte se recomanda sa urci pe parcursul unei zile pentru a te bucura de o inima sanatoasa.

Pe cinci rafturi intr-o biblioteca mica sunt puse carti. Problema simpla care da mari batai de cap adultilor. Tu o poti rezolva?

09:05, 01.12.2023 - O sarcina simpla de matematica, de clasa a II-a, poate sa ii puna pe adulți in maxima dificultate. Pe cinci rafturi intr-o biblioteca mica sunt puse carti – așa suna inceputul enunțului problemei matematice. Tu poți sa ii dai de capat? Explicațiile cadrelor didactice. Ce invața elevii la matematica…

Cuvinte cheie:

inima carti rosie biblioteca

Ce parere ai despre aceasta stire?