Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

8 trucuri pentru un piure mai cremos. Așa îl prepară și bucătarii din restaurante

Publicat:

Ai avut nevoie de o garnitura speciala de fiecare data cand ai gatit un preparat? Piureul este alegerea facuta de cele mai multe gospodine. Insa, pentru a avea parte de un preparat ca la carte, trebuie sa ții cont de cateva trucuri.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trucuri pentru a spala geamurile foarte murdare. Metoda care funcționeaza de fiecare data

16:10, 02.04.2024 - Spalarea ferestrelor poate fi o sarcina frustranta, dar necesara, pentru ca ferestrele curate imbunatațesc in mod semnificativ aspectul oricarei case. Aceste trucuri pentru a spala geamurile foarte murdare sunt la indemana oricui amana aceasta sarcina pentru prea mult timp. Fie ca vorbim de ferestrele…

Ce sa adaugi la final in compoziția de chiftele. Gustul e cu totul deosebit, se vor topi in gura

11:55, 27.03.2024 - Chiftelele reprezinta un preparat adorat de romani și sunt și ușor de preparat. Asta daca ținem cont de sfaturile bucatarilor cu experiența. Pentru ca ele sa iasa perfecte și sa aiba un gust deosebit, iata ce sa adaugi la final in compoziția de chiftele. Trebuie sa țineți cont de acest truc! Trucuri…

Romanul care a creat lantul de restaurante care se lupta cu gigantii KFC si McDonald’s ...

11:05, 25.03.2024 - Lantul romanesc de fast food FRYDAY, fondat de antreprenorul sucevean Lucian Florea, a ajuns la noua restaurante si a finalizat anul trecut cu afaceri de 28,6 milioane de lei (5,7 mil. euro), nivel dublu fata de anul anterior. Investitia in cele trei unitati noi, ce vor fi deschise in aprilie ...

Nu mai face piureul așa. Cu ce-l amesteca bucatarii francezi pentru un gust demențial. Iese și mai bun!

13:10, 23.03.2024 - Piureul este unul dintre cele mai comune feluri de mancare, la care are acces oricine. Se gatește ușor, nu ai nevoie de prea multe ingrediente și are și un gust foarte bun. Totuși, daca vrei sa obții un preparat special, cu o textura și o aroma pe masura, urmeaza indicațiile bucatarilor francezi. Cum…

Au ajuns aitiștii și bucatarii sa ii jigneasca pe medici

15:10, 19.03.2024 - 1. In București, USR are in continuare peste 20%. Iar Clotilde, ca ne convine sau nu, are 40%, poate chiar 50% in Sectorul 1, unde PNL și PSD vad ca nu se obosesc sa-i puna un contracandidat cu notorietate. Sectorul 1 se crede franțuzit. Adica e ca Parisul de acum trei secole, unde erau cei […] The…

Coliva la cornet, noua atracție in materie de deserturi. Cat costa acest preparat dulce

20:46, 01.03.2024 - In București, un nou desert face ravagii. Este vorba despre un preprat dulce tradițional pe care sigur toata lumea l-a gustat macar o data in viața. Coliva la cornet este noua atracție in materie de deserturi. Iata cum arata și cat costa!

Trucuri geniale care te ajuta sa-ți ingrijești gradina in lunile de primavara. E mai simplu decat crezi

14:15, 27.02.2024 - Primavara vine cu pași repezi, ceea ce inseamna ca putem petrece timp de calitate in gradina noastra. Daca aveți norocul sa aveți gradina, trebuie sa știți și cum sa o ingrijiți pentru a fi plina de culoare. Sfaturi pentru ingrijirea gradinii pe timp de primavara Vremea din prezent ne ofera timp pentru…

Bacau: Zona Pasajului Revolutiei, transformata in pietonal cu cafenele, restaurante, spatiu pentru copii si artisti

19:35, 20.02.2024 - Primarul municipiului Bacau, Lucian Daniel Stanciu-Viziteu, a anuntat inceperea lucrarilor de reamenajare a Pasajului Revolutiei, zona urmand sa fie transformata in pietonal, in cadrul unui proiect in valoare de 3 milioane lei. Zona de promenada va avea alei cu spatii destinate copiilor si artistilor,…


Ce parere ai despre aceasta stire?