Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu mai face piureul așa. Cu ce-l amestecă bucătarii francezi pentru un gust demențial. Iese și mai bun!

Publicat:

Piureul este unul dintre cele mai comune feluri de mancare, la care are acces oricine. Se gatește ușor, nu ai nevoie de prea multe ingrediente și are și un gust foarte bun. Totuși, daca vrei sa obții un preparat special, cu o textura și o aroma pe masura, urmeaza indicațiile bucatarilor francezi. Cum faci cel […] The post Nu mai face piureul așa. Cu ce-l amesteca bucatarii francezi pentru un gust demențial. Iese și mai bun! appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amesteca grișul cu acest ingredient surpriza și obții cele mai pufoase galuște. Nu vor mai ieși niciodata tari

11:25, 25.04.2024 - Daca vrei sa obții cele mai pufoase galuște, afla ce trebuie sa pui in compoziția lor. Daca amesteci grișul cu acest ingredient, vor avea o textura perfecta. Cel mai tare truc, ce te va ajuta sa scapi de galuștele tari ca piatra. Cum faci cele mai pufoase galuște Supa cu galuște este un preparat perfect…

Cu ce se leaga carnea tocata pentru chiftele. Bucatarii de top nu uita niciodata de acest ingredient secret

23:10, 26.03.2024 - Chiftelele sunt foarte ușor de preparat, daca se ține cont de sfaturile bucatarilor cu experiența. Ce ingredient se folosește pentru a lega perfect carnea tocata. Indicațiile de care merita sa ții cont pentru a obține un rezultat ca in carțile vestite de bucate. Ingredientul cu care se leaga carnea…

Ingredientul surpriza din piureul de cartofi pentru o aroma speciala. Asa se prepara la scolile culinare de zeci de ani

09:35, 25.03.2024 - Piureul se prepara destul de des in bucatariile romanilor, pentru ca are o textura cremoasa și un gust delicios. Se potrivește de minune cu o mulțime de feluri de mancare, precum friptura la cuptor, gratar sau cu peștele. Este simplu de preparat, insa pentru o aroma de neuitat trebuie sa adaugi inca…

Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul

18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…

Prin ce se da carnea de snitel prima oara pentru a se patrunde bine. Nu prin faina sau ou! Secretul bucatarilor

11:50, 15.03.2024 - Vrei sa prepari șnițele din carne ca in carțile de bucate? Nu le da prin faina sau prin ou. Bucatarii experimentați iți recomanda sa folosești un alt produs: apa. Care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a gati preparatul și cum trebuie sa procedezi. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de…

Nu mai pune apa in piureul instant. Ingredientele de aur cu care poți inlocui, va fi mai aromat

00:00, 10.03.2024 - Nu mai prepara piureul instant cu apa. Inlocuiește lichidul cu un alt aliment de „aur”. Va schimba complet gustul preparatului final. Textura compoziției cremoase va fi mai bogata. Toata lumea se va ridica mulțumita de la masa. Afla in continuare cum trebuie sa procedezi. Nu mai folosi apa cand prepari…

Produsul de 3 lei care trebuie adaugat in piureul de cartofi. Gustul va fi mai aromat

18:25, 08.03.2024 - Pentru a prepara un piure aromat, ai nevoie de un ingredient ce costa nu mai mult de 3 lei. S-ar putea sa il ai deja acasa, in camara sau in frigider. Adauga doua linguri din acest produs in compoziția de cartofi sfaramați cu unt și lapte și vei obține un rezultat pe masura. Toata lumea […] The post…

De ce este interzis sa speli carnea de pui inainte de a o gati. Ce trebuie sa faci, de fapt, cu ea

18:05, 07.03.2024 - Bucatarii cu experiența nu susțin spalarea carnii de pui, inainte de gatire. Riști sa te confrunți cu mai multe probleme, daca procedezi așa. Afla in continuare care sunt motivele pentru care agențiile de sanatate nu recomanda aceasta practica. Cum trebuie sa procedezi, de fapt. Cat de corect este sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?