Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

7 moduri în care putem evita răceala

Publicat:

Perioada de iarna ne da deseori batai de cap, iar pentru a-i face fața trebuie sa avem un sistem imunitar cat mai puternic. Deoarece este mai bine sa prevenim decat sa tratam, iata 7 moduri in care putem evita raceala. Nas infundat, durere in gat, frisoane… Știm cu toții simptomele racelii care ne scot din ritm exact atunci cand ne este lumea mai draga. Pentru a preveni acest lucru, este necesar sa avem un sistem imunitar puternic și o stare de sanatate generala buna. Pentru asta este nevoie sa cunoaștem aceste 7 moduri in care putem evita raceala, conform . 7 moduri in care putem

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei BARBAȚI au fost ARESTAȚI PREVENTIV 30 zile pentru MAI MULTE INFRACȚIUNI

17:45, 03.04.2024 - Politistii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Ramnicu Valcea au reținut, 3 barbați, cu varste cuprinse intre 18 și 42 de ani, din municipiu, banuiți de savarșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, furt, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.*…

Cand e vacanța de Paște – destinații ideale pentru vacanța de Paște

10:45, 03.04.2024 - Vacanța de Paște sau vacanța de primavara este una mult așteptata, atat de copii, cat și de adulți. Vremea buna și natura inflorita ne fac pe toți sa ne dorim o evadare, așadar, iata cateva destinații populare pentru vacanța de Paște.Despre vacanța de PaștePaștele marcheaza și sosirea primaverii in…

oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

10:55, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Corpul uman ramane un mare mister: oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

05:30, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

16:35, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

09:45, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

[BREAKFAST] Japonia va lansa primul satelit din lemn din lume pentru combaterea poluarii spațiale

13:41, 20.02.2024 - Oamenii de știința japonezi au creat una dintre cele mai neobișnuite nave spațiale din lume – un mic satelit realizat din lemn, scrie The Guardian. Sonda LignoSat a fost construita din lemn de magnolie, care, in cadrul experimentelor efectuate pe Stația Spațiala Internaționala (ISS), s-a dovedit a fi…


Ce parere ai despre aceasta stire?