Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

5 morți și 30 de răniți, după ce un autobuz în care se aflau copii a lovit un TIR în România

Publicat:

Cinci persoane au decedat, iar alte 30 au fost ranite, in urma unui accident rutier care a avut loc, astazi dimineața, la Strejnic, Romania. Autoritațile romane au pus in aplicare planul roșu de intervenție.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Copii raniți in Gaza, tratați in spitale din București

23:25, 17.05.2024 - Copii raniți in urma atacurilor israeliene din Fașia Gaza vor fi tratați  in spitalele ”Grigore Alexandrescu” și ”Marie Curie” din București. Este vorba despre19 copii palestinieni care au fost raniți in atacurile israeliene din Fașia Gaza. Ei vor fi aduși cu avioane militare și spitalizați de urgența,…

Ministrul Rafila spune ca mai multi copii palestineni raniti vor fi tratati in spitale romanesti

13:56, 17.05.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat vineri ca se fac pregatiri pentru primirea in spitale din Romania a mai multor copii palestinieni care au fost raniti in atacurile israeliene din Fasia Gaza.

Mai multi copii palestinieni raniti in Gaza vor fi tratati in Romania, anunța ministrul Rafila

13:55, 17.05.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat vineri, la Iasi, ca se fac pregatiri pentru primirea mai multor copii palestinieni care vor fi tratati in unitati medicale din Romania, dupa ce au fost raniti in atacurile armatei israeliene din Fasia Gaza.

Bebeluș abandonat intr-un coș de cumparaturi din Los Angeles County, identificat

10:46, 17.05.2024 - O mama și-a abandonat bebelușul intr-un coș de cumparaturi dintr-un magazin din Lomita, Statele Unite ale Americii, potrivit yahoo.news .Autoritațile au putut confirma identitatea unei fetițe care a fost abandonata in magazinul din Lomita. Copilul a fost lasat intr-un magazin de pe blocul 2000 al Pacific…

VIDEO - Orașul ucrainean Cernihiv a fost lovit de rachete rusești: 8 morți și numeroși raniți

11:35, 17.04.2024 - Cel puțin opt oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra orașului Cernihiv din nordul Ucrainei, conform Ukrainskaia Pravda.Autoritațile locale spun ca sunt și cel puțin 18 persoane ranite. Atacul a vizat infrastructura civila, a transmis primarul orașului Cernihiv.

Cine sunt principalii suspecți ai atacului terorist din Rusia. 60 de morți și peste 115 raniți, in Moscova

10:00, 23.03.2024 - O tragedie de proporții a lovit Moscova, Rusia, odata cu un atac terorist care a lasat in urma 60 de morți și peste 115 raniți. Autoritațile sunt in cautarea principalilor suspecți ai acestui atac ingrozitor, care a avut loc in timpul unui concert de rock al trupei Picnic.

Cel putin 14 morti si 46 de raniti la Odesa, intr-un double tap cu rachete

17:10, 15.03.2024 - Cel putin 14 persoane au fost ucise vineri intr-un atac rus cu racheta la Odesa, in sudul Ucrainei, iar primii salvatori care au intervenit au fost loviti de o a doua racheta, un paramedic si un lucrator aflandu-se intre morti, anunta autoritatile ucrainene, relateaza The Associated Press, potrivit…

Doi morți și opt raniți dupa ce o drona a rușilor a lovit o cladire rezidențiala din Odesa

13:00, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca date disparute dupa ce o drona a rușilor s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul-port Odesa, din sudul Ucrainei, au declarat autoritațile, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?