Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai mulţi copii palestinieni răniţi în Gaza vor fi trataţi în România, anunță ministrul Rafila

Publicat:
Mai mulţi copii palestinieni răniţi în Gaza vor fi trataţi în România, anunță ministrul Rafila

, , a declarat vineri, la Iasi, ca se fac pregatiri pentru primirea mai multor copii palestinieni care vor fi tratati in unitati medicale din Romania, dupa ce au fost raniti in atacurile armatei israeliene din .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fenomen fara precedent in Romania: Alexandru Rafila anunța ca e nevoie urgenta de centre pentru copii cu probleme psihice

20:35, 24.05.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a tras un semnal de alarma, vineri, la Timisoara, in privinta lipsei unor centre socio-medicale pentru pacientii cu boli psihice, in special pentru copii. Rafila a precizat ca in noul Program Operational pentru Sanatate vor fi dezvoltate astfel de centre.

Copii raniți in Gaza, tratați in spitale din București

23:25, 17.05.2024 - Copii raniți in urma atacurilor israeliene din Fașia Gaza vor fi tratați  in spitalele ”Grigore Alexandrescu” și ”Marie Curie” din București. Este vorba despre19 copii palestinieni care au fost raniți in atacurile israeliene din Fașia Gaza. Ei vor fi aduși cu avioane militare și spitalizați de urgența,…

Spitalele din Romania vor trata mai mulți copii palestinieni raniți, a anunțat Alexandru Rafila

16:05, 17.05.2024 - Vineri, la Iași, ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat ca se fac pregatiri pentru a primi mai mulți copii palestinieni in unitațile medicale din Romania. Acești copii au fost raniți in atacurile armatei israeliene din Fașia Gaza.

Ministrul Rafila spune ca mai multi copii palestineni raniti vor fi tratati in spitale romanesti

13:56, 17.05.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat vineri ca se fac pregatiri pentru primirea in spitale din Romania a mai multor copii palestinieni care au fost raniti in atacurile israeliene din Fasia Gaza.

Mai multi copii palestinieni urmeaza sa fie tratati in spitalele din Romania

13:01, 17.05.2024 - Ministrul Sanatatii Alexandru Rafila a anuntat, vineri la Iasi, ca sunt facute pregatiri pentru primirea mai multor copii palestinieni care vor fi tratati in spitalele din tara noastra, dupa ce au fost raniti in atacurile armatei israeliene din Fasia Gaza.

19 copii raniți in Gaza vor fi aduși la spitale din Romania. Cei mai mulți vor fi luați din Cisiordania

12:55, 16.05.2024 - 19 copii palestinieni, raniți in atacurile armatei israeliene din Fașia Gaza, vor fi tratați in Romania. Ei vor fi aduși cu avioane militare și internați de urgența in spitalele din București.

”Pana la jumatatea acestui an, veți vedea lucrari efective la cele trei spitale regionale”, anunța ministrul Rafila

08:56, 02.04.2024 - Ministrul Sanatații a declarat ca, pana la jumatatea acestui an, vom vedea ca se lucreaza efectiv la cele trei spitale regionale  de la Iași, Cluj și Craiova, care au ca termen de execuție de 48 de luni.   Cele trei proiecte tehnice  ale viitoarelor spitale sunt finalizate  ca și procedurile de organizare…

Rafila afirma 80% dintre copiii cu malformatii cardiace se opereaza in Romania

11:50, 14.03.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat miercuri ca in prezent in Romania se opereaza 80% din copiii cu malformatii cardiace, informeaza AGERPRES . „Daca in urma cu zece ani 80% din copiii din Romania care aveau malformatii cardiace trebuiau sa caute o solutie in afara tarii, in momentul de…


Ce parere ai despre aceasta stire?