Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

134 de morţi în urma aluncărilor de teren provocate de ploile musonice din Bangladesh

Publicat:

Cel putin 134 de persoane au murit in ultimele zile in urma alunecarilor de teren provocate de ploile musonice torentiale ce au cazut in sud-estul Bangladeshului, au anuntat marti autoritatile din aceasta tara, citate de AFP.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zeci de morți in urma unor alunecari de teren cu lava rece pe insula indoneziana Sumatra VIDEO

10:50, 13.05.2024 - Sunt peste 40 de morți și aproape 20 de oameni sunt dați disparuți dupa ce ploile musonice au declanșat inundații fulgeratoare, trimițand torente de material vulcanic și noroi pe versanții vulcanului Merapi.

15 morți in Indonezia, unde ploile au provocat inundații și alunecari de teren

11:00, 04.05.2024 - Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata in centrul Indoneziei in urma alunecarilor de teren si a inundatiilor care au maturat zeci de case si au avariat mai multe drumuri, a anuntat sambata Agentia nationala pentru managementul dezastrelor.

Situație critica in Brazilia: morți si persoane date disparute in urma inundatiilor si alunecarilor de teren

03:55, 02.05.2024 - Potrivit informatiilor, 10 persoane si-au pierdut viata, iar alte 21 sunt date disparute din cauza ploilor abundente din aceasta saptamana cazute in statul Rio Grande do Sul din sudul Braziliei, iar guvernul local a avertizat ca situația este critica și s-ar putea deteriora și mai mult, scrie Rador…

Alunecari de teren in Congo: zeci de morți și disparuți

15:11, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sint in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unei ravene in apele unui riu din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile. Alunecarea de teren a avut loc…

Alunecari de teren in Congo: Cel putin 12 morti si 50 de disparuti

12:45, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unui ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, potrivit Reuters, potrivit Agerpres.

Mai multe gospodarii din Timiș, inundate de viituri provocate de ploile abundente

14:10, 07.03.2024 - In ultimele 24 de ore au fost inregistrate ploi consistente la stațiile hidrometrice ale Apele Romane Banat, mai ales la cele din bazinele hidrografice Bega și Timiș. Cele mai multe probleme au fost la Ohaba Romana.

Incendiu devastator in Bangladesh! Cel puțin 43 de morți și zeci de raniți/Imagini cutremuratoare – VIDEO

09:55, 01.03.2024 - Un incendiu cu urmari cumplite s-a produs in capitala Bangladeshului. Tragedia s-a soldat cu zeci de morți și de raniți. Cel putin 43 de persoane au murit si alte zeci au fost ranite intr-un incendiu care a devastat joi seara o cladire cu sapte etaje dintr-un cartier de lux din capitala Bangladeshului,…

Conflict intre veterani! Llullaku l-a reclamat pe Torje: „Nu se injura de morți!” » Reacția lui Gabi: „Ma transform pe teren”

22:50, 22.02.2024 - Gabriel Torje (34 de ani) și Azdren Llullaku (36) au intrat intr-un conflict la pauza meciului dintre Chiajna și Ceahlaul, scor 1-2. Albanezul s-a plans arbitrului ca Torje l-a injurat de morți, fotbalistul Concordiei a admis și a precizat ca s-a scuzat fața de adversar. Duelul dintre Concordia Chiajna…


Ce parere ai despre aceasta stire?