Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

15:15, 11.02.2024

Frăgezirea cărnii de vită. Ce trebuie să faci înainte să o gătești

Frăgezirea cărnii de vită. Ce trebuie să faci înainte să o gătești

Oamenii consumă carne de vită de mii de ani, iar modul de preparare a evoluat semnificativ de-a lungul timpului. Frăgezirea cărnii de vită a fost și este un aspect important pentru a te bucura de o textură plăcută…




14:15, 27.01.2024

Cum să fierbi găina de țară mai repede. Ingredientul banal care frăgezește carnea

Cum să fierbi găina de țară mai repede. Ingredientul banal care frăgezește carnea

Păstrați lichidul sub nivelul de fierbere și acoperiți tigaia parțial cu un capac, pentru a menține căldura potrivită.Ar trebui să folosiți lichid cât să acopere carnea, iar suprafața trebuie să se onduleze, nu…




13:25, 25.01.2024

Ingredientul care frăgezește snițelele. Trucul folosit de Chef Scărlătescu în bucătărie

Ingredientul care frăgezește snițelele. Trucul folosit de Chef Scărlătescu în bucătărie

Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit un ingredient secret ce transformă complet gustul și textura cărnii și conferă șnițelelor o savoare și o frăgezime deosebite.  Celebrul bucătar a mărturisit că acordă o atenție…




14:35, 24.01.2024

Șnițelul nu se bate cu tocătorul special. Așa distrugi carnea. Unealta pe care să o folosești pentru a o frăgezi

Șnițelul nu se bate cu tocătorul special. Așa distrugi carnea. Unealta pe care să o folosești pentru a o frăgezi

Șnițelele sunt adorate în întreaga lume, iar rețeta lor este ușor de pregătit. Cu toate acestea, există o greșeală mare pe care toată lumea o face când bate șnițelele. Pentru a fi fragede și gustoase, există câțiva…




15:55, 27.12.2023

Ingredientul care frăgezeşte friptura de curcan. Aşa va ieşi suculentă la interior, crocantă la exterior

Pictura de curcan este unul dintre cele mai greșite preparate, nelipsită de pe masa de sărbători, în special de Revelion. Este un tip de carne extrem de sănătos, cu o mulțime de beneficii pentru sănătate, dar care…




18:40, 23.12.2023

Ingredientul care frăgezește friptura de porc. Va ieşi suculentă şi se va rupe fâşii cu uşurinţă

Friptura de porc este unul dintre cele mai îndrăgite preparate ale iernii, când carnea se găsește pretutindeni, proaspătă și bună. Acest preparat este nelipsit de pe masa de sărbători, dar contează să fie gătit…




17:00, 19.12.2023

Berea frăgezește carnea? De ce punem bere la friptura de porc și cum o alegem

De pe masa pregătită pentru sărbători nu are cum să lipsească friptura, iar unul dintre trucurile des folosite este acela de a pune bere atunci când este gătită. Așa va ieși mai fragedă și aromată. Ce tip de bere…




01:30, 19.12.2023

Metodele prin care complicele Radu Judele îi „frăgezea” prada lui Buzatu. Farmazon era pentru ei Fraierică Bocăncel

OPERAȚIUNI ILICITE… Flagrantul realizat de procurorii DNA Iași la Cârja a pus toate reflectoarele pe Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, cel care a încasat o șpagă de 1,25 milioane de lei…




11:55, 21.11.2023

Trucul pentru a fierbe carnea de găină mai repede. Este ieftin și banal, frăgezește iute preparatul

Carnea fiartă la foc mic și lent asigură un preparat final gustos. Pentru o mâncare reușită există mai mulți pași pe care gospodinele trebuie să îi urmeze. Păstrați lichidul sub nivelul de fierbere și acoperiți…




15:00, 01.11.2023

Rețetă de biscuiți de casă fragezi și aromați. Preparatul cu care îi vei surprinde pe cei dragi

Ai nevoie să le pregătești celor dragi un preparat delicios și vrei să-i impresionezi, dar nu ai idee cu ce? Ei bine, nu-ți face probleme, deoarece noi îți sărim în ajutor și îți prezentăm rețeta de biscuiți de…




17:00, 19.10.2023

De ce să fierbi castraveții în apă minerală, înainte să-i pui la murat. Secretul celor mai inteligente gospodine

Castraveții murați rămân vedetele toamnei și nu lipsesc din cămara niciunei gospodine. Cui nu îi plac castraveții fragezi, acidulați, picanți și savuroși. Aceștia se remarcă printr-un conținut bogat de Vitamina…




00:45, 10.10.2023

Cum poți mânca cea mai bună friptură de vită - 5 metode de frăgezire a cărnii pe care puțini le știu

 Frăgezirea cărnii de vită. Află cum să faci asta în mod corect și care sunt cele mai bune trucuri pe care este bine să le știi înainte să gătești o friptură de vită. O friptură fragedă de vită este extrem de gustoasă,…




13:30, 28.08.2023

Cum faci cea mai fragedă carne de porc la grătar. Ce să faci înainte să o gătești

Friptură de porc este un preparat iubit de multe persoane, des savurat alături de cartofi prăjiți și bere. Experiența gospodinelor arată că cea mai gustoasă variantă este cea care petrece o zi întreagă în marinat.…




13:00, 20.08.2023

„Prea fragezi pentru Serie A” » Ce notă a luat Radu Drăgușin după dezastrul cu Fiorentina

Radu Drăgușin (21 de ani) a început rău noul campionat din Serie A. Fundașul român a fost vinovat la două din cele 4 goluri primite acasă de Genoa de la Fiorentina (1-4) și a luat nota 5 în Gazzetta dello Sport.…




15:15, 31.07.2023

Secretul pentru cei mai buni cartofi prăjiți - Rețeta pentru a ieși croncanți la exterior și fragezi în interior

Iata cum sa prepari cartofii prajiti, incat sa-ti iasa mereu croncanti la exterior si fragezi pe interior si sa nu se mai lipeasca unii de ceilalti.Cum prepari cei mai bun cartofi prajitiCurata cartofii (ii poti…




17:45, 03.07.2023

Cum prepari cartofii prăjiți crocanți și fragezi la interior - Secretul celor mai buni bucătari

Cartofii prăjiți crocanți și fragezi. Cartofii prăjiți reprezintă cel mai iubit preparat de foarte multă lume. Aceștia pot fi consumați atât ca fel principal, cât și ca garnitură, alături de alte preparate, cum…




14:10, 09.06.2023

De ce trebuie să pui două linguri de oțet alb atunci când faci cartofi prăjiți. Secretul știut doar de marii bucătari

Te-ai întrebat vreodată dacă poți face cartofi prăjiți în alt mod decât cel obișnuit? Ei bine, descoperă în rândurile de mai jos care sunt pașii corecți pe care trebuie să-i urmezi, atunci când vrei să mănânci…




06:16, 25.05.2023

Mesajul fanilor Rapidului pentru Hagi: „Ai frăgezit FCSB-ul, acum e rândul nostru să-i zdrobim! Felicitări pentru titlu!”

Din punct de vedere al clasamentului, ultimele trei meciuri ale play-off-ului Ligii 1 mai au doar o singură miză: locul 3, la care tânjesc CFR Cluj și CSU Craiova. Însă ultima etapă mai programează și meciul orgoliilor,…




20:05, 05.05.2023

Cum să frăgezești carnea cu apă minerală ?

Toți bucătarii își doresc ca friptura să iasă fragedă și suculentă, însă de multe ori se întâmpla ca aceasta să fie fix invers, adică uscată. Au apărut soluții cu vin sau cu bere, însă nu sunt tocmai cele mai bine.…




11:35, 19.03.2023

În ce produse se va găsi, în România, făina de greieri, de gândaci de bălegar și alte insecte

Alimentele cu făină de greieri vor fi găsită în curând în marile lanțuri de magazine, după ce Comisia Europeană a aprobat recent făina de greieri pentru compoziția alimentelor. Astfel, alimentele cu făină de greieri…




17:50, 08.03.2023

Mucenici din aluat de cozonac. Secretul ca să iasă aurii, fragezi și pufoși

Creștinii din întreaga lume sărbătoresc astăzi ziua Sfinților 40 de Mucenici din Sevastia. Cu această ocazie, gospodinele pregătesc cei mai delicioși mucenici. În funcție de zona țării, aceștia sunt făcuți din…




10:55, 27.01.2023

Ingredientul care trebuie pus în mâncare și care frăgezește carnea. Secretul lui Joseph Hadad

Chef Joseph Hadad le-a povestit fanilor săi despre unul dintre secretele sale. Ingredientul special se folosește în mai multe preparate, oferind o savoare delicioasă. Pe lângă gust, el ajută și la frăgezimea cărnii,…




11:30, 16.01.2023

Friptură mai fragedă și aromată - 4 trucuri utile în bucătărie

Ai pregătit o garnitură gustoasă, dar când o combini cu friptura ești dezamăgit de textura cărnii? De multe ori friptura poate rămâne tare sau nepătrunsă. Pentru a ști punctul până la care trebuie să o rumenești…




09:10, 23.12.2022

Biscuiți de Crăciun, rețeta bunicii. Secretul ca să iasă aurii și fragezi

Doar o lună ne mai desparte de Crăciun, cea mai așteptată sărbătoare din an. Pe lângă împodobirea bradului și produsele tradiționale din meniu, ne dorim să îi impresionăm pe cei dragi și cu ceva dulce. De aceea,…




18:10, 21.12.2022

Ingredientul banal care frăgezeşte imediat carnea de porc sau de vită. Aşa va ieşi friptura perfectă, toţi te vor lăuda

Una dintre cele mai comune probleme ale gospodinelor, când vine vorba despre prepararea cărnii, este frăgezirea ei. Există diverse trucuri pe care le poți aplica pentru a te bucura de o friptură savuroasă. Află…




15:06, 28.08.2022

Cu ce să ungi puiul înainte de a-l băga la cuptor. Ingredientul folosit de bucătării renumiţi pentru a frăgezi carnea

Probabil și tu ai încercat timp de ani de zile să deslușești secretul cărnii de pui la cuptor. Dacă ai vrut să te dai bătut, nu descuraja, fiindcă ai ajuns în locul potrivit. În rândurile următoare poți afla cu…




13:25, 22.07.2022

Cum frăgezești corect carnea de vită, de fapt. Trucul la care nu vei mai renunța niciodată!

Cum frăgezești corect carnea de vită, de fapt, potrivit experților în bucătărie. Gătirea cărnii de vită este o provocare chiar și pentru bucătari. Puțin știu care este secretul, pentru ca bucățile de carne să devină…




19:16, 20.07.2022

Trucul perfect pentru frăgezirea cărnii de vită. Îl vei folosi de fiecare dată de acum în colo

Carnea de vită reprezintă o mare provocare pentru oricine, dar mai ales pentru persoanele care nu sunt obișnuite cu gătitul ei. Este o carne mai pretențioasă care necesită mare atenție atunci când este preparată.…




12:46, 14.07.2022

Trucul perfect pentru a frăgezi carnea de porc. Singurul ingredient din bucătărie care va face diferența

Carnea de porc poate fi gătită în mai multe feluri, însă se întâmplă ca uneori să ne lovim de o problemă, aceea a faptului că nu e suficient de fragedă. Îți prezentăm un truc care va face diferența în ceea ce o…




09:50, 17.06.2022

Supă de cocoș. Cele mai delicioase rețete

Cu siguranță ai auzit până acum despre celebra supă de cocoș, dacă nu ai mâncat-o deja. Este o supă tradițional românească, făcută cu carne de cocoș și este cel mai des întâlnită la țară și în restaurantele rustice.…