Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Adriana şi Valentin, câştigătorii "Mireasă pentru fiul meu 5", au dat o veste minunată! "Sunt pregătită să îl cresc"

Publicat:

Adriana si Valentin, câstigatorii sezonului 5 al emisiunii "Mireasa pentru fiul meu", au acordat un interviu pentru , prilej cu care au dezvaluit ce planuiesc sa faca.

Se pare ca sunt pusi pe fapte mari. Vor copii, Valentin se va angaja, iar Adriana se va ocupa de blogul personal. "Motivul de a sarbatori o luna si doua zile de la casatorie, nu ziua ei. Nu o sa spun ce surpriza i-am pregatit. Viata noastra s-a schimbat în bine. Nu mai avem timp liber. Suntem mereu pe drumuri, plecati. Nu ne asteptam sa avem atâtia sustinatori. Aseara mi-a spus…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amna, dezvaluiri neașteptate la 5 ani de la divorț. „E greu sa fii singur. Incerc sa le spun oamenilor”

14:25, 20.04.2024 - Amna și sotul ei au divortat in 2019, dupa 9 ani de casnicie. Cei doi au impreuna un baiat. Artista a dezvaluit recent cum este viata ei la cinci ani de la divort și ce a ajutat-o sa mearga mai departe. Vedeta a facut recent dezvaluiri tulburatoare despre viața de mama singura. Desparțirea de Cristi…

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.

Presedintele Frantei despre posibilitatea unor atacuri teroriste la Jocurile Olimpice: „Risc zero nu exista niciodata in viata”.

20:00, 26.03.2024 - Emmanuel Macron, președintele Franței, a vorbit intr-o vizita oficiala in Guyana despre amenințarile teroriste care ar putea aparea pe timpul desfașurarii la JO 2024 (26 iulie-11 august). Emmanuel Macron a spus ca tara sa „este pregatita si va fi pregatita" sa faca fata posibilelor amenintari teroriste…

Mireasa. Capriciile iubirii. Ce l-a scos din minți pe Valentin. Motivul pentru care concurentul a fost agresiv cu Antonia: ”Eu sunt papițoiul tau?!” / VIDEO

22:15, 11.03.2024 - Petrecerea nu incepuse de foarte multa vreme cand Antonia și Valentin iși gaseau timp pentru un dialog de cuplu cu destainuiri și declarații. Ulterior, la party, concurentul a fost agresiv cu iubita sa.

Star Matinal. Diana Dumitrescu, pregatita pentru al doilea copil! Viața actriței s-a schimbat foarte mult de cand il are pe Carol: „Ma gandesc...” / VIDEO

12:01, 29.02.2024 - In exclusivtate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Diana Dumitrescu a marturisit ca este pregatita pentru al doilea copil. Viața actriței s-a schimbat foarte mult de cand il are pe Carol, fiul ei. Iata ce marturisiri a facut vedeta pentru emisiune!

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.


Ce parere ai despre aceasta stire?