Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SE MĂRITĂ? O BRUNETĂ cu NĂBĂDĂI de la noi a PRINS BUCHETUL la NUNTA CORNELIEI CATANGA! | FOTO

Publicat:

si a lui Ionita de la Clejani, Margherita, a fost prezenta, alaturi de parintii ei, la nunta binecunoscutei cantarete de muzica lautareasca si a lui .

In momentul in care a aruncat buchetul de mireasa, acesta a fost prins de nimeni alta decat Margherita. Conform traditiei, cea care prinde buchetul miresei urmeaza sa se marite.

a facut publice, pe pagina ei de pe un site de socializare, fotografii in care apare cu buchetul de mireasa si cu voalul pe cap.

"Si ..am prins buchetul mieresei Cornelia…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pepe face o nunta cat un festival, cu 300 de invitați: ”Este o sinucidere din punct de vedere financiar”

13:51, 18.04.2024 -  Evenimentul monden al verii, Pepe se insoara! Solistul și vedeta de televiziune simte ca a  treia oara-i cu noroc. Așa ca, el și Yasmine, cea care l-a facut tata de baiat, fac o petrecere de nunta cat un festival, cu mai bine de 300 de invitați. Ziua aleasa pentru marele eveniment monden, la care vor…

Star Matinal. Larisa Udila iși amana nunta! De ce este nevoita sa ia aceasta decizie: ”Mi-aș fi dorit...” / VIDEO

09:10, 16.04.2024 - Larisa Udila a așteptat cu nerabdare ziua in care se va casatori, dar se pare ca trebuie sa mai aiba rabdare. Bruneta și-a amanat nunta, care trebuia sa aiba loc anul acesta. Deși nu și-a dorit sa ia aceasta decizie, Larisa Udila s-a resemnat și lasa lucrurile sa se intample de la sine. Iata ce s-a…

Cand se marita Cristina Ciobanașu. Actrița, detalii despre nunta cu iubitul! Alexandru a cerut-o deja de soție, de mai multe ori: ”Pentru mine e importanta casatoria” / VIDEO

10:35, 08.04.2024 - Cristina Ciobanașu vorbește despre casatoria cu iubitul ei, Alexandru Mureșan. Cei doi sunt impreuna de aproape trei ani și au planuri mari de viitor. Actrița spune ca deja partenerul a cerut-o in casatorie de cateva ori pana acum și lucrurile se indreapta catre o nunta. Cand va avea loc marele eveniment.

Redacția Vremea Noua a devenit cosmopolita. Editorialistul Gelu Irimiea și-a luat soție din Filipine!

19:15, 07.04.2024 - CASA DE PIATRA…Nunta mare in redacția Vremea Noua. Editorialistul Gelu Irimiea și-a repus pirostriile la 49 de ani cu speranța ca va fi și ultima data. Mireasa este de peste mari și țari, tocmai din Filipine. Inovația in materie de mariaje exotice, Gelu a deprins-o din experiența sa de zece ani cat…

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș, prins intre Eliza și Delia. Sfaturile pe care i le-a dat o alta concurenta, Iuliana, cu privire la intreaga situație: „Sunt la doua capete”

22:05, 09.02.2024 - Dediș a avut doua intalnire cu Delia, dar in același timp, vrea sa o cunoasca mai bine și pe Eliza, despre care spune ca nu a aflat foarte multe, dar i-a starnit interesul. Concurentul a stat de vorba cu o alta fata, Iuliana, despre intreaga situație.


Ce parere ai despre aceasta stire?