Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rață pe varză călită la cuptor

Publicat:

Ingrediente 2 verze murate medii 1 varza proaspata 1 rata maricica 1 ceapa 1 cana suc de rosii boabe de piper 2 frunze dafin 2 linguri ulei de trufe (putem folosi si ulei de masline) cimbru uscat sare grunjoasa 2 crengute cimbru 1 creanga mica busuioc cate frunze de salvie 3 linguri vin 3 linguri apa 3 felii slanina de porc rata sub jet de apa rece, apoi o stergem, o frecam cu sare de mare, 1 lingura ulei de trufe, piper si cimbru uscat atat la exterior, (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul pentru frunze mereu verzi și frumoase. Plantele de apartament vor fi de vis cu acest amestec. Ai nevoie de doar doua ingrediente

14:46, 17.04.2024 - Daca vrei sa ai mereu plante verzi și frumoase, iata cel mai interesant truc, cu care nu vei da greș. Florile din apartamentul tau vor fi de vis cu acest amestec, este cel mai mare secret al specialiștilor. Ai nevoie de doar doua ingrediente și rabdare. Ingredientul-minune, care ține florile de apartament…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Retete cu organe de porc, vita, miel, pasare

09:05, 04.04.2024 - Una dintre cele mai consumate mancaruri tradiționale de la noi este tochitura cu organe. O mancare in care se adauga organe de pasare ori animal pentru un gust cu adevarat delicios. Mai jos iți prezentam ce rețete de organe poți incerca și tu acasa.Daca iți place sa consumi rinichi de porc, ficat de…

Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit

12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…

Prajitura din 4 ingrediente si fara cuptor. E reteta ideala pentru cand esti pe fuga

09:40, 03.03.2024 - Daca nu aveți un cuptor disponibil pentru a face un desert, trebuie sa știți ca exista și alte prajituri care se pot prepara fara coacere. Iata cum se face prajitura din 4 ingrediente si fara cuptor. Se face rapid și simplu! Prajitura din 4 ingrediente si fara cuptor Prajiturile sunt adorate de toata…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?