Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Raluca Tănase, viitoare mireasă! Iubitul a cucerit-o iremediabil: „Sunt pregătită să spun: da!”

Publicat:

, membra a trupei Bambi, este pregatita sa faca pasul cel mare! Blondina a recunoscut ca se vede pașind pe altar alaturi de Emil, iubitul afacerist, care pare sa-i fi pus capac, de-a dreptul!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, criza de nervi inainte de petrecere. Concurenta a fost calmata de iubitul ei, Cristian: ”Arat ingrozitor, imi vine sa plang” / VIDEO

20:35, 22.04.2024 - Antonia a trecut printr-o criza de nervi inainte de petrecerea de sambata seara. Deși s-ar fi așteptat sa fie pregatita pentru distracție și nerabdatoare sa iși petreaca timpul cu iubitul ei, alte detalii i-au atras atenția Antoniei. Doar Cristian a mai reușit sa o calmeze.

Kate Abdo, pregatita pentru debutul in box » Imagini alaturi de Malik, iubitul-antrenor

17:01, 03.04.2024 - Kate Abdo (42 de ani), cea mai in voga prezentatoare sportiva din lume, este pregatita pentru debutul in Misfits Boxing. Kate Abdo a confirmat in debutul acestui an relația cu Malik Scott, antrenorul boxerului Deontay Wilder. Cei doi s-au antrenat serios in ultimele saptamani. FOTO. Kate Abdo se pregatește…

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Ilona Brezoianu, pregatita sa se marite cu iubitul ei? Ce zice despre barbatul care a cucerit-o. Florin Ristei: „Ii cant la nunta”

15:50, 01.03.2024 - Ilona Brezoianu este indragostita pana peste cap de iubitul ei. Actrița a vorbit in podcastul „La Țocii” despre relația sa. Florin Ristei a confirmat ca iubitul partenerei sale de la Te cunosc de undeva! este un baiat senzațional și a spus ca le va canta la nunta.

Detalii exclusive despre iubitul Biei Khalifa! Barbatul de origine albaneza e un afacerist de succes. Cum a cucerit-o pe blondina

10:50, 27.02.2024 - Bia Khalifa traiește o frumoasa poveste de iubire de cateva luni alaturi de un tanar albanez. Blondina e in al noulea cer alaturi de partenerul ei, iar in exclusivitate pentru Spynews.ro ne-a oferit și mai multe detalii despre el. Cum a cucerit-o, cu ce se ocupa, ce au amandoi in comun și cum vede Bia…

Bia Khalifa a publicat prima imagine alaturi de iubitul ei! Cine e barbatul care o face fericita pe blondina / FOTO

14:45, 25.02.2024 - Bia Khalifa a publicat prima imagine alaturi de iubitul ei! Blondina este acum mai fericita ca niciodata și traiește o frumoasa poveste de dragoste cu cel pe care l-a afișat recent pe Internet. Iata cine este barbatul care o face sa se simta implinita din toate punctele de vedere!


Ce parere ai despre aceasta stire?